|
[Oct. 29th, 2011|07:00 pm] |
|
|
|
Comments: |
Nu laukos sulu normāli spiež no samaltiem āboliem griežamajā spiedē ( http://bit.ly/uD4F17), tur, ja ir ir mazāk par 30L, vispār neatmaksājas to spiedi stiept ārā no mājas un likt kopā. Tāpat ir arī ar maļamo aparātu. Tā kā 100L varbūt ir pārspīlēti, bet nu 1L token neviens nespiež. Uztaisa normālu talku, kur ir čakars uz visu dienu no agra rīta līdz tumsai, bet tad to arī izdara un ir miers līdz nākamajam gadam. Vismaz manā dzimtā notiek tieši tā. :)
| From: | zin |
Date: | October 30th, 2011 - 10:52 am |
---|
| | | (Link) |
|
lai tajā spiedē jamie nelēkā, no sākuma ir vismaz uz pusēm jāsagriež. + puvumi nd all that ārā. apstrādāt apm 110 kg ābolu nav nemaz tāda nieka lieta.
Nu pie jums tā varbūt dara. Pie mums tos ābolus, kuriem ir kaut kādi traucējoši puvumi, vispār sulas kontekstā neizmanto. Ar nazīti uz pusēm tos arī neviens negriež, nav nevienam laika tā niekoties.
Salasa tikai normālus ābolus, met iekšā veselus trīsfāzīgajās elektriskajās dzirnavās, kur tie top sašķēlēti tādās 1,5mm biezās šķēlītēs. Tad to masu krāmē iekšā spiedē un spiež.
es esmu spiedusi arī tādā, kas ir vešmašīnas rīga bundulis + domkrats :)
| From: | zin |
Date: | October 30th, 2011 - 10:59 am |
---|
| | | (Link) |
|
ohh id like to c that | |