zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Jul. 3rd, 2011|11:37 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]kinskis
Date:July 4th, 2011 - 10:49 am
(Link)
kaut arī, vpizdu, vai ne. atvainojos par savu tendenciozo iespraudumu latvju pesto diskursā.
nav gluži pareizi no manas puses te cepies par tradicionālo dženoviešu pesto d.o.p., kādus pa dārgu naudu pārdod viņu gastronomos un kurus vecie meistari pat trauciņā iegulda ar īpašu attieksmi.
pesto var ieviest sadzīvē arī kā svaigu augu servējamu agregātstāvokli vulgaris, kas var tapt kaut kājām mīdīts vai malts kafijas dzirnaviņās. tāpat kā visādi karpačo, pļurejas, džemi un želejas. katrs to gatavo, kā ērtāk. pīs!
From:[info]
Date:July 4th, 2011 - 12:04 pm
(Link)
nēnu nav jau tā, ka man ir pohuj par smalkumiem, es vienkārši vēl esmu pietiekami baurs, lai nezinātu un nesaprastu, tāpēc priecājos, kad citi paskaidro.

no otras puses, protams, standarta bazilika mīļotājam, kurš pārtiek no pannā cepta gaļas un kartupeļu raciona, ikdienā labi ies iekšā arī blenderēta bazlika masa.

hackers counter system