|
[Jun. 15th, 2011|11:40 pm] |
|
|
|
Comments: |
Gailenes un citas bekas- saceptas ar mazliet speķa (bet bez sīpoliem); pētersīļi, dilles- smalki sakapāti kubiņos, rabaaarbaari- kā minēts; izcilas kvalitātes paštasīts liellopa kaulu vai vistas buljons: mazos saldējuma trauciņos un zupas un mērces tā gatavas i a minic neatkarīgi no sezonas;
Vispār, laikam jāatkausē ledusskapis un saldētava, mazliet sarma iezagusies.
te nu mēs nonākam pie nākamā svarīgā jautājuma - a kā tādu ar gailenēm un zemenēm un buljoniem piebāztu saldētavu atkausē?
Lūk, pa septiņiem saldēšanas gadiem to neesmu darījusi NE REIZI, jo vislaik nebija vajadzības, bet tagad lūdzu vieda padomiņa.
daram kā es - vasaras sākumā taisam ogu diētu un visas ogas un augļus un rabarberus vai nu ķīselī vai kā
jūnija sākumā varam atkausēt ātri ātri, jo pēc jāņiem jau lētās zemenes jāgrūž saldēties | |