zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Jun. 15th, 2011|11:40 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]barbala
Date:June 16th, 2011 - 10:41 am
(Link)
Gailenes un citas bekas- saceptas ar mazliet speķa (bet bez sīpoliem); pētersīļi, dilles- smalki sakapāti kubiņos, rabaaarbaari- kā minēts; izcilas kvalitātes paštasīts liellopa kaulu vai vistas buljons: mazos saldējuma trauciņos un zupas un mērces tā gatavas i a minic neatkarīgi no sezonas;


Vispār, laikam jāatkausē ledusskapis un saldētava, mazliet sarma iezagusies.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:June 16th, 2011 - 01:27 pm
(Link)
te nu mēs nonākam pie nākamā svarīgā jautājuma - a kā tādu ar gailenēm un zemenēm un buljoniem piebāztu saldētavu atkausē?
[User Picture]
From:[info]barbala
Date:June 16th, 2011 - 01:30 pm
(Link)
Lūk, pa septiņiem saldēšanas gadiem to neesmu darījusi NE REIZI, jo vislaik nebija vajadzības, bet tagad lūdzu vieda padomiņa.
From:[info]eermaniitis
Date:June 16th, 2011 - 01:49 pm
(Link)
daram kā es - vasaras sākumā taisam ogu diētu un visas ogas un augļus un rabarberus vai nu ķīselī vai kā

jūnija sākumā varam atkausēt ātri ātri, jo pēc jāņiem jau lētās zemenes jāgrūž saldēties

hackers counter system