zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Jun. 15th, 2011|11:40 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:June 16th, 2011 - 09:31 am
(Link)
Es varu konfirmēt par gaileņu saldēšanu; ja saldē svaigas, var gadīties, ka rezultāts ir rūgts. Saldēšanai gailenes un prastās bekas sagriež, eļļā vai taukos sacep, kamēr iztvaiko lielums ūdens, un liek plastmasas kastītēs pa porcijām. Baravikas griežam svaigas un saldējam maisiņos.
Mellenes, brūklenes u.tml. ogas saldēšanai uzreiz beru kastēs, pakaisot kārtās cukuru (tas jādara, jo atkausētas ogas ir skābākas, nekā svaigas). Avenes vispirms sasaldē vienā kārtā uz šķīvja un tad pārber kastītē, lai atkausējot būtu smukas un nesapļekšķētu.
Mellenes, avenes, upenes, meža zemenes, dzērvenes - saberžu kārtīgi ar cukuru un lieku pa plastmasas kastītēm.
From:[info]eermaniitis
Date:June 16th, 2011 - 12:00 pm
(Link)
upenes mēs saldējām dzīvas - baigi forši kokčikos bērt klāt ;) nav ledus jātaisa un uzreizi kokčikam "odziņa" ;)

hackers counter system