zaļā buržuāzija - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

Jun. 16th, 2011|09:31 am

antuanete
Es varu konfirmēt par gaileņu saldēšanu; ja saldē svaigas, var gadīties, ka rezultāts ir rūgts. Saldēšanai gailenes un prastās bekas sagriež, eļļā vai taukos sacep, kamēr iztvaiko lielums ūdens, un liek plastmasas kastītēs pa porcijām. Baravikas griežam svaigas un saldējam maisiņos.
Mellenes, brūklenes u.tml. ogas saldēšanai uzreiz beru kastēs, pakaisot kārtās cukuru (tas jādara, jo atkausētas ogas ir skābākas, nekā svaigas). Avenes vispirms sasaldē vienā kārtā uz šķīvja un tad pārber kastītē, lai atkausējot būtu smukas un nesapļekšķētu.
Mellenes, avenes, upenes, meža zemenes, dzērvenes - saberžu kārtīgi ar cukuru un lieku pa plastmasas kastītēm.
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

hackers counter system