|
[Feb. 4th, 2011|06:31 pm] |
|
|
|
Comments: |
| From: | blond |
Date: | February 5th, 2011 - 01:56 am |
---|
| | | (Link) |
|
a pa 3.90 kas tur tik smalks?
šodien bija: pupiņu zupa ar ķirbju klimpām; burkānu zirnīšu sautējums ar garšaugos ceptiem dārzeņiem; pikantā mīklā cepti ananāsi un saldējums.
zupa lieliska, bet ļoti, tiešām ļoti maz (un es to nesaku tāpēc, ka būtu baigā rīma) sautējums nu tāds, tie "garšaugos ceptie dārzeņi" bija selerijas un kolrābja šķēles. saldais brīnišķīgs. viss tāds miniatūrs, kāpēc arī atsauce uz bbc seriālu the trip. starp citu, varbūt tev patiktu the trip, ja pavelk arī britu humors.
| From: | blond |
Date: | February 5th, 2011 - 02:06 am |
---|
| | | (Link) |
|
ā, nu skaidrs. bet kur tad tas atrodas? skatījos mājas lapu - tā ir zem konstrukcijas.
jocīgi. mēs kad bijām - es knapi, kanpi iebāzu sevī visu to pusdienu piedāvājumu. pēc zupas jau likās, ka ir gana ēsts. likās, ka būtu paēduši arī, ja ņemtu vienu pusdienu piedāvājumu uz abiem. bet nu katram jau savs kunģa izmērs.
jā, ir cilvēki, kuri no vienas sviestmaizītes pieēdas tā, ka nevar pakustēt :)
es atdraugojos, tava arōnija! burkānu zirnīšu sautējums, fockn unikālā ēdnīcas klasika veģetāro ēdienu klāstā un benetōna džemperīši?
piezīmēsim, ka burkānzirnīšus glāba selerija un kolrābis.
selerija, ok, smalki. kolrābis man atkal allaž asociējas ar bada laikiem deviņdesmito sākumā, kad tas maksāja mazāk nekā kartupeļi. bet nu benetōns... | |