zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Dec. 7th, 2010|01:38 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]vedjmah
Date:December 7th, 2010 - 03:10 pm
(Link)
faak, mani atlaidīs no darba un mana sirdsapziņa mani sagrauzīs par šodienas IKP nozagto ieguldījumu, jopcik!

Izlasīju pa diagon., un ko es tur redzu, būdama tas tur "netālredzīgais merkantīli ieinteresētais subjekts", kura, citējot "izteikumi galvenokārt raksturīgi atsevišķiem tulkotājiem un izdevējiem, svešvalodu pasniedzējiem un kinoteātru īpašniekiem, ārzemniekiem ar filoloģisku izglītību, kas apmetušies Latvijā, un sievietēm, kuras ir apprecējušās ar ārzemniekiem, t. i., cilvēkiem, kam nav neviena pētījuma par latviešu valodu un, šķiet, trūkst arī īstas izpratnes par tās savdabību. Nereti ir skaidri saskatāma savtīga ieinteresētība, piemēram, nevēlēšanās izdot naudu filmu vai koncertu reklāmmateriālu latviskošanai",

bet godīgi liekot roku uz serdes varu pateikt, ka tur ir lasāms tas, ka ilgstoši, gadsimtiem ilgi, šai jomā ir valdījis haoss, posts un razruha un nekonsekvence, un tagadējie modernie filologi nes gaismu un harmoniju caur to, ka beidzot reglamentē šito štelli ar cittautiešu uzvārdu atveidi.

Secinoši, tas viss ir jauns un smagā attīstībā (under heavy construction, ja) esošs process, kuros mums pa vidu atgadās Oto vs Otto problēma, astopizdatijs Īslandes keiss un Īmza un Knīšu ģimene ar 5 dažādiem uzvārdiem. īsāk sakot, es kā neprofesionālis, lajs un plebejs uzskatu, ka nevienam nekāds ļaunums nerastos no tā, ka franču, ķīniešu un citu mošķu uzvārdi paliktu tādi, kā ir, man patīk kopumā tavs ieteikums par to, ka ir labi un pareizi norādīt indivīda dzimtās valodas variantu par šo vai citu uzvārdu, betē, kamēr tam visam nav juridiska spēka (ld to skaidri parāda savā piemērā), tikām šī prakse sagādā indivīdiem praktiskas un finansiālas problēmas. Un viss. Un tur nav risinājuma, līdzkamēr nenotiks kaut kas no tā, ko smejmoons ieskicē gigafleima apakšā.
[User Picture]
From:[info]ld
Date:December 7th, 2010 - 04:31 pm
(Link)
nekonsekvence ir tieshi tas, kas visvairaak tracina. vienam ir gali un tam ieraksta taa kaa gribas, bet otram bez galiem jaapaliek janjos.

hackers counter system