|
[Aug. 31st, 2010|09:05 pm] |
šausmas, cik garas var būt dienas. no rīta septiņos sākās virpa mājās, pa dienu steidzu uz kantori un turpināju virpināt virpiņu, tostarp degustējot dažus no negaršīgākajiem kokteiļiem pasaulē, vakarā jāiet izvadīt dooora un mija ceļā (jums nešķiet, ka tas notiek pārāk regulāri?), bet gribas tikai mājās un ēst proletariāta pesto un taisīt vēl. jā, mums ir lielisks proletariāta pesto - pirms pirmās salnas nošķīti baziliki, indijas rieksti ciedru riekstu vietā, jo mīksti padodas piestai un ir maigāki pēc garšas, ibo baziliks tāds pasīvs (cik ilgi jums bija jādomā, lai saprastu, kuru nozīmi šis vārds te nes?), un lētais leišu siers. neticami garšīgs rezultāts. |
|
|
Comments: |
| From: | blond |
Date: | August 31st, 2010 - 09:10 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Es uztvēru uzreiz kā "neaktīvs" - un tikai pēc Tavas piezīmes par domāšanu sāku domāt, ka varbūt ir citādi.
heh, "pasīvs" ir labs variants, man brīdi nepielēca, kā izpaužas mazaktīvs baziliks:)
neko sev proleta paēdiens, buržuji latentie :D
come on, radikāli, baziliks pašaudzēts.
tir tavi rieksti nav pupas?
es zin? tikpat labi varētu būt arī pupas, manispēc.
| From: | _re_ |
Date: | August 31st, 2010 - 10:34 pm |
---|
| | | (Link) |
|
uzreiz izlasījas nedaudz sīvs, jo mans baziliks tieši tāds pats. (par to, ka varētu arī kā citādi, attapu tikai pēc piezīmes.) brīnījos, kad teici, ka aptinat veselu lapu ap tomātšķēli un lokat iekšā. manējais tādā veidā cirta pa tiešo acī.
bet par pesto tieši gribēju apjautāties pēc receptes un pagatavošanas kārtības. man tagad 2 jautājumi. kas un kurš ir leišu lētais un, nez, vai sarkano baziliku arī var likt pesto? un ja nē, kā to labāk neizmest, pārstrādājot ziemai un sapnim par vasaru? | |