zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Aug. 31st, 2010|09:05 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
šausmas, cik garas var būt dienas. no rīta septiņos sākās virpa mājās, pa dienu steidzu uz kantori un turpināju virpināt virpiņu, tostarp degustējot dažus no negaršīgākajiem kokteiļiem pasaulē, vakarā jāiet izvadīt dooora un mija ceļā (jums nešķiet, ka tas notiek pārāk regulāri?), bet gribas tikai mājās un ēst proletariāta pesto un taisīt vēl.
jā, mums ir lielisks proletariāta pesto - pirms pirmās salnas nošķīti baziliki, indijas rieksti ciedru riekstu vietā, jo mīksti padodas piestai un ir maigāki pēc garšas, ibo baziliks tāds pasīvs (cik ilgi jums bija jādomā, lai saprastu, kuru nozīmi šis vārds te nes?), un lētais leišu siers. neticami garšīgs rezultāts.
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]blond
Date:August 31st, 2010 - 09:10 pm
(Link)
Es uztvēru uzreiz kā "neaktīvs" - un tikai pēc Tavas piezīmes par domāšanu sāku domāt, ka varbūt ir citādi.
[User Picture]
From:[info]zimbabve
Date:August 31st, 2010 - 09:23 pm
(Link)
heh, "pasīvs" ir labs variants, man brīdi nepielēca, kā izpaužas mazaktīvs baziliks:)
From:[info]antireality
Date:August 31st, 2010 - 09:29 pm
(Link)
neko sev proleta paēdiens, buržuji latentie :D
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:September 1st, 2010 - 12:38 am
(Link)
come on, radikāli, baziliks pašaudzēts.
[User Picture]
From:[info]iokaste
Date:August 31st, 2010 - 10:00 pm
(Link)
tir tavi rieksti nav pupas?
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:September 1st, 2010 - 12:42 am
(Link)
es zin? tikpat labi varētu būt arī pupas, manispēc.
[User Picture]
From:[info]_re_
Date:August 31st, 2010 - 10:34 pm
(Link)
uzreiz izlasījas nedaudz sīvs, jo mans baziliks tieši tāds pats. (par to, ka varētu arī kā citādi, attapu tikai pēc piezīmes.) brīnījos, kad teici, ka aptinat veselu lapu ap tomātšķēli un lokat iekšā. manējais tādā veidā cirta pa tiešo acī.

bet par pesto tieši gribēju apjautāties pēc receptes un pagatavošanas kārtības. man tagad 2 jautājumi. kas un kurš ir leišu lētais un, nez, vai sarkano baziliku arī var likt pesto? un ja nē, kā to labāk neizmest, pārstrādājot ziemai un sapnim par vasaru?
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:September 1st, 2010 - 12:38 am
(Link)
receptūra šitā http://www.jamieoliver.com/recipes/vegetarian-recipes/basic-pesto
mīcām piestā
mums dārzā bij tik dženovēze, sarkanā nav, bet reku receptē tiek minēts kā rets gardums (jeb rets plēsums)
leišu lētais ir kaut kāds rimi dabonams siers ar nosaukumu, kurā maķentiņ paņirgājas par parmezānu, bet viss uzreiz skaidrs

hackers counter system