zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Aug. 31st, 2010|09:05 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]_re_
Date:August 31st, 2010 - 10:34 pm
(Link)
uzreiz izlasījas nedaudz sīvs, jo mans baziliks tieši tāds pats. (par to, ka varētu arī kā citādi, attapu tikai pēc piezīmes.) brīnījos, kad teici, ka aptinat veselu lapu ap tomātšķēli un lokat iekšā. manējais tādā veidā cirta pa tiešo acī.

bet par pesto tieši gribēju apjautāties pēc receptes un pagatavošanas kārtības. man tagad 2 jautājumi. kas un kurš ir leišu lētais un, nez, vai sarkano baziliku arī var likt pesto? un ja nē, kā to labāk neizmest, pārstrādājot ziemai un sapnim par vasaru?
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:September 1st, 2010 - 12:38 am
(Link)
receptūra šitā http://www.jamieoliver.com/recipes/vegetarian-recipes/basic-pesto
mīcām piestā
mums dārzā bij tik dženovēze, sarkanā nav, bet reku receptē tiek minēts kā rets gardums (jeb rets plēsums)
leišu lētais ir kaut kāds rimi dabonams siers ar nosaukumu, kurā maķentiņ paņirgājas par parmezānu, bet viss uzreiz skaidrs

hackers counter system