|
[Aug. 31st, 2010|09:05 pm] |
|
|
|
Comments: |
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/165120/8333) | From: | _re_ |
Date: | August 31st, 2010 - 10:34 pm |
---|
| | | (Link) |
|
uzreiz izlasījas nedaudz sīvs, jo mans baziliks tieši tāds pats. (par to, ka varētu arī kā citādi, attapu tikai pēc piezīmes.) brīnījos, kad teici, ka aptinat veselu lapu ap tomātšķēli un lokat iekšā. manējais tādā veidā cirta pa tiešo acī.
bet par pesto tieši gribēju apjautāties pēc receptes un pagatavošanas kārtības. man tagad 2 jautājumi. kas un kurš ir leišu lētais un, nez, vai sarkano baziliku arī var likt pesto? un ja nē, kā to labāk neizmest, pārstrādājot ziemai un sapnim par vasaru? | |