zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Apr. 22nd, 2010|04:40 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
fjoklas ziņu aģentūra vēsta, ka atkal pīpāt nevarot nekur nekur. gandrīz visu, kas man sakāms, es tur jau arī pateicu, bet vienu gan pietaupīju:
nedomāju vis, ka tie ir tie veselīgie sārtvaidži, kuri te nu ņem un apspiež tos nabaga pīpmaņus. mums, veselīgajiem sārtvaidžiem, uz jums, pīpmaņiem, ir pilnīgi paralēli. mandomāt tie būs kaut kādi sazinkā grauztie atmetēji, kas par šito plosās.
vēl es kā veselīgs sārtvaidzis nesaprotu vienu lietu - a kāpēc tad neaizliegt ļuļķēt uz ielām un neatļaut tikai krogos? lai tie pīpmaņi tur sēž, droši izolēti no sārtvaidzīgās atmetēju sabiedrības un viņiem var ar lielu līkumu apiet apkārt. vai apbraukt nepiepīpētā mašīnā, jo kurš tad īstens sārtvaidzis staigā kājiņām?
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:April 22nd, 2010 - 04:56 pm
(Link)
Nu, nu, nu. Es, man liekas, esmu visai mierīgs atmetējs.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:April 22nd, 2010 - 05:17 pm
(Link)
bet kurš tad ir tas ļaunprātīgais apspiedējs?
[User Picture]
From:[info]fjokla
Date:April 22nd, 2010 - 05:20 pm
(Link)
vovo, es arī, kad biju atmetusi, tā tīri ar sērām drīzāk uz tiem pīpmaņiem skatījos, bezkādām tādām agresīvām izpausmēm, kaukā manas aizdomas ar uz atmetējiem nekrīt:)
[User Picture]
From:[info]after_dark
Date:April 22nd, 2010 - 04:59 pm
(Link)
piekrītu, uz ielas dūmi traucē vairāk nekā krogā. krogā pat brīžiem prasās. un es, sārtvaidzis, pirmo reizi dzirdum par jaunajiem ierobežijumiem. tur būs kādi citi tumšie spēki sarosījušies..
[User Picture]
From:[info]sadams
Date:April 22nd, 2010 - 05:27 pm
(Link)
pirms nedēļas iekš MKV mani tā satraumēja sabrēcot - nevar un viss, ka visa vēlme malkot alu pārgāja, tamdēļ šopirmdien presņikā pusdienot aizgājis tā kautrīgi palūdzu pelnutrauku un kā par brīnumu iedeva ar. tik tur tagad viena tālākā telpa kā oāzīte palikusi. tik bailes, ka pēc pirmajiem sodiem i to noliegs :(
From:[info]tiesibsargs
Date:April 23rd, 2010 - 10:47 am
(Link)
diemžēl realitāte ir pierādījusi, ka pašregulācija (tb būtu krogi, kur var pīpāt, nu būtu tādi, kuros nevar) šajā sfērā nenotiekās. rezultāts - nav izvēles. pirmkārt jau attiecīgo iestāžu darbiniekiem.

protams, stulbi un žēl, ka tā. bet kapitālisms bez ierobežojumiem, tā, mīlīši, tomēr nav nekāda brīvība.

hackers counter system