|
[Apr. 5th, 2010|09:14 pm] |
ekspresjautājums joprojām par to pašu: ja man ir tas, kam uz iepakojuma rakstīts "neraudzēta kārtainā mīkla", kurā es nu tagad tīšu tinamo, cik ilgi tas viss jācep? pieņemu, ka nepārtraukta pečkas virināšana un pīrāgu bakstīšana are-we-there-yet are-we-there-yet stilā nenāks par labu rezultātam. (varbūt es kļūdos?) |
|
|
Comments: |
From: | |
Date: | April 5th, 2010 - 09:29 pm |
---|
| | | (Link) |
|
kamēr zeltainbrūni, tā kā tie hanzas maiznīcas kruasāni kādas 10-15 min atkarībā no krāsns (iesaku pirmajo cepienu vaktēt pa durtiņu stiklu, ne sēdēt cibā :) )
Cik es cepu kruasānus ar sieru, tad cepu ~180 grādos kādas 10 min vismaz. Galvenais priekšnosacījums, kad sāku virināt durvis - sāk just smaržu :)
| From: | osinsh |
Date: | April 5th, 2010 - 09:43 pm |
---|
| | | (Link) |
|
es nesen iedomājos - tev uzvārds ir toč tāds tas zvērīgais? nazinu
oi, tas tur nav ne mans vārds, ne mans uzvārds :)
ņemot vērā, ka man ir absolūti neprognozējama krāsns, es viņu virinu diezgan bieži un, ja runa ir par TIEM pīrādziņiem, nekas baigi traks no virināšanas viņiem nenotiks. protams, tas nav ieteicams un nepieder pie kārtīgas saimnieces labā toņa. a tā - kā jau te daži raksta - normālā cepeškrāsnī viņiem vaidzētu būt gataviem 15 minūšu laikā. + ja Tev ir variants, ka var pārslēgt lai silda augša vai apakša, tad to var izmantot gadījumā, ja apakša ir jau izcepusies, bet augša izskatās jēla - tad vnk pārslēdz uz augšas režīmu. + ja liekas, ka krāsai nevar uzticēties, var izmantot klasisko pārbaudīšanas metodi ar kociņu (sērkoku vai zobubakstāmo) - ja iedurot mīkla vairs nelīp kokam klāt, tad ir gatavs.
man vienreiz mācīja, ka jērs jāsutina, līdz katliņš kļūst brūns. par pīrāgiem - kad pārstāj smaržot un sāk smirdēt, pīrāgi nāk gatavi.
| From: | aleja |
Date: | April 6th, 2010 - 12:05 am |
---|
| | | (Link) |
|
kad sāk smaržot, sāc spicēt ausis, bet 15 min izklausās ļoti reālistiski. galvenais necept karstākajā režīmā. | |