|
[Apr. 2nd, 2010|03:17 pm] |
|
|
|
Comments: |
Iesaku šo resursu http://www.cetrassezonas.lv/lv/receptes/, tur ir daudz lielisku variāciju krāsnscepumiem un vispār, garam un viedam kukingam, nelaužot kaulus prasmēs un neslīkstot eļļā und majonēzē und vegetā. :)
nēnuessaprotu, ka maniem linkiem uz receptēm neviens un nekad nepievērš uzmanību :) man tur ir jau vesels blociņš atlasīts ar "viss tik garšīgs tik garšīgs" :)
nu es uzreizi pamanīju to receptes.lv un piedošan, bet saviebos, jo ar to resursu nedienas vien sanāk un misekspektācijas, gk. ceru, ka esmu vienīgā, vienīgā tāda, līkrotse. :))
šito recepti es godīgi nospēru no pzrk :) a tā abonēju 4sezonas un taisu šokodesu, vot.
| From: | pzrk |
Date: | April 2nd, 2010 - 06:14 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Ha, es jau neatzinos, ka pēc konkrētās receptes nekāds šedevrs nesanāca. ;) Pats gan norakstīju to uz personīgo neveiklību (un, protams, piemērotu trauku trūkumu, tos vienmēr var vainot). :D
| From: | pzrk |
Date: | April 2nd, 2010 - 06:18 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Mūsmājās mēdzām taisīt šokokūku, ūbergaršīga, lai gan jāteic, ka pēc kādas 10. reizes piegriezās. :D Recepte gan tā uz sitienu neatrodas. | |