zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Mar. 2nd, 2010|05:10 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]

šis iet ārā visiem tiem sērdienīšiem, tādiem kā man, kuriem nav cepeškrāsns, bet ir sendviču tosteris.

šī žurnāla redakcija ir izgudrojusi velosipēdu un jūtas nemērā lepna. kā izrādās, ābolmaizītes (maize, krējums, cukurs, ābola šķēlītes) un zaptsmaizītes (maize, skāba zapte, cukurs, krējums) nebūt nav augstākā pilotāža tosterpīrādziņu pasaulē. jo jebkuram saldajam pīrādziņam pogas izgriež kreptīgs gaļas pīrādziņš.

dāmas un kungi, studijā - bekona un sadziki mīlas auglis pīrādziņš. uz maizes šķēles (kliju ir forša) klājam cauraudzīša šķēli vai divas, pāris karotes sadziki, vēl vienu maizes šķēli pāri tam visam un šaujam iekšā tosterī. gaidām pāris minūtes līdz pilnīgai laimei.

ja ļ.cien. lasītājam paspēja rasties jautājums "kas par zvēru ir sadziki?", tad var vai nu gūglēt pēc tzatziki vai vienkārši ņemt citronu, olīveļļu, gurķi, krējumu un ķiploku un rīkoties ar tiem šādi:
izspiež sulu no viena vesela citrona, samaisa ar aptuveni tikpat daudz vai maķenīt mazāk olīveļļas, to iemaisa puslitrā krējuma, pierīvē klāt vienu mizotu garo gurķi, piespiež vai pierīvē klāt kādas 3 daiviņas ķiploka, braši samaisa, liek plēvi pāri un ledusskapī vismaz uz stundu. ēd kaut vai ar ceptiem kartupeļiem.

pateicības redakcija pieņem labprāt. garšo malbeki.
linkpiemetināt?

Comments:
From:[info]fedrs
Date:March 2nd, 2010 - 05:23 pm
(Link)
Rasbainiek, atkāpies! Neved mani kārdināšanā!
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:March 2nd, 2010 - 05:27 pm
(Link)
šī ir kārdināšanas ekonomiskā versija!
From:[info]fanija
Date:March 2nd, 2010 - 06:51 pm
(Link)
ōō, šī mērcīte pilnīgi noteikti būs garda!
[User Picture]
From:[info]scorpse
Date:March 2nd, 2010 - 07:22 pm
(Link)
Ideja interesanta, bet pie memorijiem šito postu likšu ne tāpēc, bet gan lieliskās cacu, nē, bet caciki mērces dēļ.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:March 2nd, 2010 - 07:27 pm
(Link)
kad biju uzrakstījusi līdz galam, sapratu, ka tieši tāds ir šī posta liktenis. bet tas ir fakts, sadziki ir lieliska štelle. kopš es to iedomājos taisīt, vienmēr ir ledusskapī. un tikai vakar iedomājos no tās uztaisīt pīrādziņus :)

hackers counter system