ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2004-08-10 11:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par tām jauniešu kristīgajām kopām
Vot, pilns žurnāls mums te ar maziem, Dievu mīlošiem, dzīvespriecīgiem un imbaciliem pokemoniem. Kur lielākā teksta daļa ir :”Vakar biju čurčikā uz kalpojumu, wiiiiii, tāds emo. Ir lietas ko pārdomāt.” Utt.
Nu karoč, biju te izbraucis alko ekspedīcijā, un tajā pašā kempingā, kur klūpot garajā zālē ar zaļo pūķi cīnījās nabaga jenoc bija viena tāda Dievkalpotāju nometnīte. Bērneļi no četrpadsmit līdz astoņpadsmit, kaut kādi tur baptisti or smth.
Nu vot, pār jūru ceļas migla, ir septiņi no rīta, pie pludmalē iznesta galda sēž Vilibaldis Kāpurķēde (kolēga mans) un Pāvils Osta (es) un bazarē ar skuķīti, nu tādu uz 15 gadiem par būtisko. Rezumē ir tāds, ka tu Vili un tu Pāvil degsi elles ugunīs, ja turpināsiet šitā grēkot pret ķermeni ko Dieviņš jums devis, nu tjip šitā dropēt.
Jautājums, kāda mārrutka pēc, maza, kristīga jaunkundzīte atrodas sešos no rīta pludmalē un mēģina sarunāties ar diviem, desmit gadus vecākiem tipiņiem, kuri ir tā piedzērušies, ka nevar izveidot sakarīgu teikumu?

Legalize weeds, vo jums baptisti! Man toč liekas, ka tajās jauniešu drudzēs katram savs kaņepju koks siltumnīcā, Dieva dāvana!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ud
2004-08-10 11:43 (saite)
es ar tamlīdzīgiem baptistiem jāņos saskrējos:))) nu varen jestri bija, vēl tagad varu pasmaidīt;))))

(Atbildēt uz šo)


[info]beauty
2004-08-10 11:55 (saite)
šamējie ir pa sīku, lai vispār kaut ko saprastu.

(Atbildēt uz šo)


[info]joprst
2004-08-10 11:56 (saite)
No tādiem kadriem viegli tikt vaļā izvalbot acis, mahačājoties ar rokām un bubinot "Allāāh akbāār... allāāh akbār..."

(Atbildēt uz šo)


[info]puce
2004-08-10 13:12 (saite)
nu bet protams, ka labāk un pareizāk ir 15 gadu vecumā kniebties pa labi un pa kreisi, durt heroīnu, pa kluso gonkot ar mašīnu, piedzerties piepīpētos klubos un uzlikt mīksto visām normām, lai kādas tās arī nebūtu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

mhm
[info]jb
2004-08-10 13:15 (saite)
Zinam, kas no tā sanāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]waits
2004-08-10 13:59 (saite)
Jā, bļe, tas ir labi. Tas ir vērtīgi un stilīgi, ka es tev, bļe, saku.
Tas ir izglītojoši.
Inteliģence.
Attieksme.
Stāja.
Bļe.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]waits
2004-08-10 14:07 (saite)
Tādas kristīgas pļarzas strādā hospitāļos par sanitārēm un bāž rokas asiņainos sūdos, kamēr nejauši sagriež pirkstu uz sūdā iekļuvuša stikla gabala un saķer AIDS, SARS, Ebola vīrusu un plakano pēdu.
Aber 1000 dolāru maukas vālē ar limuzīniem, pagriež dirsu ministriem un pēc 5 gadiem kļūst par slavenām biznesa mačalkām. Un nekur nahuj nesagriežas.

Tu žāksties un auro ezermalā, pārdzēries kā Mārupes gurķis, bet kaut kādi kristīgie pediņi tajā pašā laikā lien ārā no migas, lai noskaitītu rīta pātarus.

Kas, bļe, ir svarīgāk - pist smadzenes pret grīdu, klanoties elka priekšā, vai dzīvot, dzīvot, dzīvot, kamēr nosprāgsti.

Čūz laif.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]jojo
2004-08-10 21:19 (saite)
Nu var jau arī nosprāgt nedzīvojot.

Paklau, atspringsti, maķenīt. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zintish
2004-08-10 14:30 (saite)
taas sugas cilveecinjiem patieshaam piemiit kaut kas neizskaidrojams. taada nedaudz apstulbusi sveetlaimiiba, vai. neizprotami. bet lai jau cilveeki priecaajas, ja vinjiem labi.
kas zin, ko tie jaunieshi nesadomaatu dariit, ja nebuutu kaads, kursh jamos savaac un uz taisnaa celja noliek. viegli ietekmeejams ir un paliek viegli ietekmeejams, imho.

bet tas nu taa. mans Tavam vienu biljardoshanaas vakaru paraadaa. taa kaa piesakie, ja kas (tik ne agraak kaa sho piektdien)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zintish
2004-08-10 14:32 (saite)
"taisnaa celja" sheit = domaac peedinjaas

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?