ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2004-03-29 09:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par pirmo Brumm bumm bumm Rummm
Tukšajā, paģirainajā paurī dungojot Briana Johnsona dziedātus meldiņus, neveikli atdarinot Angusa Yunga kustības, setdien vēru vaļā smaganējās garāžas durvis. Nezinu, laikam bezgaumīgo, piekdien izciesto, Essential bītu dēļ sestdien tirinājos pa pagalmu atdarinādams ģitāristu un lēkādams ar savām neveiklajām kājiņām pa peļķēm, vilku no garažas laukā savu dzelzs rumaku un meklēju pa māju nozaudēto, rudenī ar gudru ziņu nolikto, akumulatoru.

Nu ko lai jums smerksteļi labu lai pasaku, ai neko, ejiet takš dirst, jo nezināt ko nozīmē pirmais pavasara motocikla rūciens. Labāks par pirmo pērkonu, trust mī, aš ūzās var nolaist.

So be it, THUNDERSTUCK! Maķ vašu


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mazeltov
2004-03-29 11:04 (saite)
smerksteļi ir brīnišķīgs vārds. man skauž, ka es pirmā neizdomāju. smerksteļi- tas skan nicīgi mīļi. ah, jopcik, jaunvārdu vilinājums.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]racoon
2004-03-29 11:18 (saite)
Un kā Tev vārds "juļkini" ?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2004-03-29 11:42 (saite)
tas ir tāds drusku kruts. kad man bija 10 gadi un es spēlēju ar puikām fūzi, tad tur bija viens džeks, kuru visi sauca par ļuļiku. "juļkini" varētu būt džeki, kas aiziet uz krogu piedzerties, bet paši nekad nevar aiziet uz mājām, draugiem jāvāc. un kas patiesībā ir juļkini?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]disturbed
2004-03-29 17:11 (saite)
;D
kaa man patiik taada atklaati suliiga valoda iistajaa laikaa un vietaa. tagad un te.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?