ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2015-10-21 22:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par 20 un 21 Oktobri. Dienas Nr. 9 un 10
Vakardiena sākās ar automašīnas digitalizācijas atjaunošanu. Tagad arī mums ir TomTom. Bijām pilīs un vīna darītavā. Visvairāk iepriecināja vīna darītava, jo esot viņu kaut arī attālinātam, bet patstāvīgam klientam, sajutu Francijā neierasti labu servisu un attieksmi - mums uzdāvināja pudeli vīna un attaisāmo.

Visā visumā vakardiena bija jauka, ja neņem vērā to bezgalīgo staigāšanu un to, ka vakarā viesnīcā pazuda internets.

Šodien - La Rochelle. No pozitīvā - vanna ir liela, ir divas izlietnes un fēns. Par visiem šiem sīkumiem bija aizmirsuši Tours, šeit tas ir kā solīts. Ir internets - lēns gan un uz šejieni var atbraukt nemaksājot par šoseju. Vispār visu Franciju kā izrādās var izbraukt nemaksājot par šoseju un šos ceļus zin Tomtoms. Brauciens gan uzreiz no divām stundām kļūst trīs, attiecīgi, no piecām būs astoņas. Nu tās pāris stundas braucot es piecietīšu, jo nekur man nemaksās 50 EUR par ietaupītu pusotru stundu.

Tiešam paziņojumam - mēs esam atkūlušies līdz okeānam. Ja Biskaja līci tā varētu saukt :) Austeres šeit ir un viņķels arī.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]spotty_flyer
2015-10-22 04:02 (saite)
Pa nacionálajiem ceļiem visur var smuki izbraukāt, tik pilsētas viena pēc otras, parasti. Vairāk arī redz no Francijas, autostrādes ļoti vienmuļas tomēr.

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?