tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
Ai, kamõn. Tu saki - sūdi. Ķipa pingvīnprojekts - sūds. Kad dzīvoju Amsterdamā, vienā dzīvokļu ķermetiņā pie durvīm bija piesprausts rakstiņš holandiski, kur viens džeks, principā, kopīpeistoja million dollar page ideju un uztaisīja tādu pašu projektu, kur tirgoja pasaules kartes pikseļus visādiem uzņēmumiem - nu projekts sūds, nafig vajadzīgs, bet nu tak dabūja viņš piķi. Un piķi viņš kā reiz vāca ceļošanai un pēc tam par to rakstīja savā blogā (tikai neatceros linku).

Bet ar ko īsti atšķiras, piemēram, tās Zanes projekts - aizbraukt līdz pingvīniem un tad uzrakstīt par to savā blodziņā no tām ekspedīcijām, kuras rādīja pa TV (man liekas, ka Intars Busulis un Egons Reiters tajās piedalījās)? Kur atšķirība - vienam projektam savāc sponsoru naudu un to parāda pa TV, savukārt pingvīnprojektam arī vāc sponsoru naudu, tikai to nerādīs pa TV, bet par to rakstīs blogā, ja naudu izdosies savākt. I mean - nodokļu maksātāju nauda noplenderēta netiek, kur problēma?

Man nav pilnīgi nekādu iebildumu, ja visādiem projektiem, lai cik debili vai bezjēdzīgi tie nebūtu, aiziet privātpersonu vai privātuzņēmumu samestā nauda. BET ja visādai huiņai sāk dot valsts kases naudu, tad gan sorry, es taisīšu piķa un zēveļa ekseļa tabulas pa visu internetu.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?