ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
Kauguru kultūras namā, kaut kādu gadu vai divus atpakaļ Jarāns kopā ar vēlvienu sievieti izrādīja tādu dialogu spektaklīti ar nosaukumu "Kolekcionārs". Es arī aizgāju. Ieeja pieci lati bij. Kultūras nams bij pilns, nu cilvēku ap kādiem 100. Dekorācijas - divi krēsli.

Jarāns ir brends provices publikai - zāle izpārdota. Vai piemēram Ančevska tas projekts, nu tur ķipo "Ko domā vīrieši" vai kā viņš tur saucās. Kino Rīga zāle izpārdota uz priekšu. Kaut kādi desmit lati laikam.

Mūzikls "Cats" brodvejā. 75 vai cik tur USD par sēdvietu. Un tā līdz bezgalībai.

LABI, TĀ IR KOMERCUHA. Es to saprotu un salīdzinājums nepareizs. Zin kas mūždien ieģern - DODIET NAUDU! Arī Tavā gadījumā. Nu neviens tā neies atpogāt lapatņiku un vot Tev, 1000 eiro. Tēvs ar brāli ir apmierinājuši savas sirdsapziņas un intereses atbalstot basketbolu. Es vēl savas prasības izvirzījis neesmu, un kā cilvēks, kas 9 gadus nogājis teātra studijā, protams par pilnīgi loģisku atradīšu teātra atbalstīšanu. Bet ne ar piķi. Es Tev varu dekorācijas uztaisīt, transportu nomaksāt, kaut kā tā. Bet tā tupa - vot Tev kāpītis, tā gan ne. Es nedomāju ka Tu to nokaifosi Ozīrisā, bet tādiem lumpeņiem kā man šķiet, ka liela daļa mecenātu naudas tieši tur arī paliek.

Kā arī vārsmošana par nodokļu atlaidēm te nederēs, ne man, ne grāmatvedei nestāv tur ķēpāties ar 1001 blanku, atskaitīti utt.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?