ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2004-01-23 12:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par “mazajiem priekšnieķeļiem”
Kā jau iepriekš esmu minējis, man te viens vadītājiņš ir uzmeties. Centīgs, rūpīgs, gādīgs un apzinīgs. Taisnīgs. Tikai padumjš. Šodien nāca klajā ar paziņojumu, ka jams visu rītu ņēmies, la pielabotu formātus manam plānam. Šņarrr.... Jā, un tur vēl šādas tādas nepilnības, karoč viņš man atsūtīšot izlaboto versiju, lai viss tā ātrāk, nu un tad es varēšot tur šo un to piebeigt. Šņarrr... Atveru, skatos, jā, fonts nomainīts gan, pat izmērs virsrakstu ailēm. Mja. Vēl šis tas pieskricelēts, nu un tad ir dzēsts uz urrā. Tas tjip, lai ieietu divās lapās, nevis trijās. Nu i tad piedzēsis, ko tur daudz. Iezīmē un delīt. Iezīmē un delīt.Cirvis. Atveru blakus workšītu, nu un tur jau kā paredzams #REF!,#VALUE!, #REF!,#DIV/0!, #REF!. Viss nobrucis. Nu un trešajā workšītā ar. Caur pieri apvaicājos- nu un kas tur jāpielabo? Ai, nu tur, tajos tavos datu aprēķinos kaut kāda kļūda, skaitļi nobrukuši.... Šņarrr.

Man smieties vai raudāt?!

Tēvišķi ņēmu šo ap plecu, atklāju viņam saistīto formulu burvību ekseļa tabulās, un silti ieteicu iemācīties f-ju grupēšana, nevis tikai delīt, delīt!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]putnupr
2004-01-23 12:25 (saite)
mja, shitie siikie priekshnieki vispretiigaakie, manaa darbaa ar taadi shefotaaji.. shitos vajk pamaniities apiet kaut kaa :)

(Atbildēt uz šo)


[info]mass
2004-01-23 12:56 (saite)
idiots!

man atkal lielais shodien atsuutiija mailu, ka gribot VISU datu kopijas, ko es rakstot savos paarneesaajamos datu neseejos. iespeejams gan ka ilgi tas vairs taa neturpinaasies. lai kaa man patiktu shejienes fexiblais darba laiks un citi labumi, es tomeer shodien biju uz darba interviju reklaamfirmaa un izskataas ka viss sanaaks teicami.

(Atbildēt uz šo)


[info]elfz
2004-01-23 12:56 (saite)
Ja viņš ir centīgs, rūpīgs un taisnīgs, tad jau viss kārtībā - var galu galā viņu izmācīt, un tādi parasti saprot un atzīst savas kļūdas, un tas ir jauki. Vai arī tomēr tavējais, neskatoties uz pozitīvajām īpašībām, ir stingri pārliecināts par savu taisnību un pārākumu it visā?

(Atbildēt uz šo)


[info]scibologs
2004-01-25 18:30 (saite)
vārgdieņu labdaris bļe

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?