ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2013-03-08 14:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par naidu
Es sāku izjust taustāmu, biezu un smacējošu naidu pret banku kredītspeciālistiem. Cilvēcīgā attieksme beidzās līdz ar līguma noslēgšanu. Tagad ir līgums un punkti kuri paredz manus pienākumus un viņu tiesības. Tagad sāk parādīties 101 bumāģis, kurš pirms tam netika pieminēts, manas sniegtās atskaites "tādā formā" nederot, tekošie ieskaitījumi kavējas un es savas pretenzijas varot izrunāt ar nodaļas vadītāju.

Tagad ir tā, ka noskaidrošot, cikos vadītājs var, uz ko uzrakstīju, ka man pieejamais laiks ir tad un tad un tas nav apspriežams. Redzēs ko uz to uzrakstīs. Bet iekšas vārās, jo, lai glābtu situāciju viņi mani spiež zemoties un visticamāk rīt būs jāspiež telefona numurs un jāsaka ļaunākās frāzes manā mūžā:

"Čau, nepamodināju sestdienā? Labi, klau, uz divām nedēļām vari man piecpadsmit pakas aizspiest?" . Naudu es dabūšu, bet būšu bijis spiest pārkāpt sarkanajai līnijai un tas viss pateicoties kaut kādu pidaru arogancei un laikam ļaunu prieku gādājošai spējai likt man vēl un vēl rakstīt atskaitītes, taisnoties un citādi visādi zvalstīties pa zemi.


Ienīstu!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]hmmm
2013-03-10 17:23 (saite)
Man kā reizi tikko Citadele nomarinēja 3 nedēļas lēmumu, vispirms nedēļu ignorējot manu sākotnējo ziņu internetbankā, tad pēc mana atgādinājuma (nu jau zvana uz banku ar tekstu wtf) nozīmējot tikšanos bankā aizpildīt pieteikumu klātienē, jo caur internetbanku pieteikums tomēr nederot. Tikšanās laikā man tika sastādīts saraksts par papildus nepieciešamo info, vienlaikus norādot, ka INDIKATĪVS lēmums tapšot zināms pāris dienu laikā un tam to papildus info nevajadzēšot. Es palēnām apkopoju info, pa gabalam sūtīju (nu tur izziņas, utt.), mani tikmēr 2x atšuva paziņojot, ka tikai tagad pēc kārtējā bumāga saņemšanas varot izskatīt lietu. Rezultātā, kad iesniedzu pēdējo bumāgu, kas pēc būtības nesniedza pilnīgi nekādu jaunu info jau sākotnēji pieejamajam pirms 3 nedēļām, vajadzēja tieši 1 dienu, lai pateiktu, ka tomēr nē. Atbildi pamatoja ar faktiem, kas bija zināmi pirms 3 nedēļām. Arī man nācās pārkāpt savas sarkanās līnijas, jo vairs nebija laika domāt alternatīvas.

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?