ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2013-01-05 12:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par netīreļu monitoringu
Sestdiena ir laba diena, lai neviena netraucēts varētu pavazāties par internāta drūmākajiem kaktiem. Viens tāds tīrradnis ir šis:
http://vk.com/restrukt

Maksims Martsinkevičs. Bija aktīvs krievu NS biedrs, dauzīja melnīgsnējos līdz tika notiesāts par ekstrēmismu, rasu naida kurināšanu, vai kaut ko tamlīdzīgu. Atsēdējis piespriesto, jaunietis ir atgriezies Maskavas ielās un plašajā runetā. Tagad nodarbojas ar self-promo. Nu tur samaksājot kaut kāds vk naudiņas rubļos Tu vari dabūt viņa grāmatiņu, semināriņu, vai paskatīties kaut kādus video. Ir garīgais līderis projektam "Оккупай педофиляй " http://vk.com/okkypay

Tagad Maksims ir nolēmis paplašināties un 19. janvārī gatavojas apmeklēt Latviju, lai mūsu vietējiem ekstrēmistiem novadītu semināru kā pareizi uzvesties nopratināšanās, kā neiet uz darbu un noķert vismaz vienu mūsmāju pedofīlu.

http://www.youtube.com/watch?v=u-7YUvo0ILc&feature=player_embedded


Tā lūk, biedri izmeklētāji.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]indulgence
2013-01-06 15:33 (saite)
Domā, ka šim ies no rokas? Jebšu sanāks kā Lindermanim, kuru daudz vairāk atpazīst latviešu valodā runājošā publika, aber krievvalodīgo vairums par tādu pat īsti dzirdējuši nav?

(Atbildēt uz šo)


[info]ritvars
2013-01-17 16:07 (saite)
Rīga, 17.janv., LETA. Latvijā liegts iebraukt vienam no Krievijas ekstrēmistu ideju atbalstītājiem Maksimam Marcinkevičam, kurš šonedēļ Rīgā bija iecerējies sarīkot semināru, aģentūrai LETA apstiprināja Drošības policijas (DP) priekšnieka palīdze Kristīne Apse-Krūmiņa.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?