zimbabve ([info]zimbabve) rakstīja,
Man varbūt atšķiras skatījums, jo esmu frīlanseris, bet kur ir problēma tev uzrakstīt skaidras specifikācijas/aprakstus par to, kas jādara, bet darbiniekam savukārt nākt klajā ar piedāvājumu, ko un kā viņš darīs un cik par to grib? Tad attiecīgi abas puses var domāt tālāk par sadarbības iespējamību.

Man pašai praktiski nav klientu Latvijā, jo ļoti daudzi savukārt uzskata, ka par SS.lv līmeņa cenām pārtulkošu sazin kādus blāķus, uzrakstīšu reklāmtekstus un vēl, zin', dziesmiņu nodziedāšu. Varbūt daži ļaudis LV aģentūrās mani uzskata par lecīgu subjektu, jo saraksti momentā sāku ar savas cenas nosaukšanu, lai taupītu savu un viņu laiku un izvairītos no ilgām sarunām, kas beigu beigās tik un tā beidzas ar lielu neko, jo klients darbu manā jomā uzskata par banānu mizu vērtu pasākumu vai vienkārši budžets neļauj neko sakarīgu pasākt.

Man nav ne jausmas, kā strādā tu, ko piedāvā darbiniekiem, bet varu saprast to otru pusi un vēlmi vispirms zināt kaut aptuvenu ciparu, lai saprastu, vai ar attiecīgo klientu/darba devēju vispār ir vērts ķēpaties, ne tikai naudas, bet arī darba novērtējuma izteiksmē.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?