ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2009-09-08 16:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par tehniskiem risinājumiem drukas lauciņā
Tagad tā, es ticu, ka tas Jūs nenormāli uzjautrinās, bet ja finālā saņemšu atbildi, tad lai iet. Lūk, man ir darba uzdevums. Uztaisīt kāzu avīzi. Ir tāda lieta. Kāpēc, neprasiet, vajag un viss. Ķipa šitāda ( http://www.vedejiem.lv/materiali_new/avize1.pdf ) . Tas kaņešno ir totāls wtf un lol, bet kas jādara jādara.
Sāksim ar maketēšanu. Ja godīgi, es pārvaldu tikai xls un ppt. Bija mēģinājumi vordā, bet tur es tik smuki nevaru objektiņus salikt un tā. Tātad, man ir ppt slaidi. Un her komz ze trikī part. Es esmu sagribējis iegūt abpusēji apdrukātas A3 lapas, kas kopā būtu 4 avīzes lapas. Nu tipo, vienā lapas pusē ir pirmais un pēdējais vāks, otrā pirmā lapa un pēdējā. Tagad jautājums, kā salikt ppt slaidus un kādu f-ju pielietot, lai sagatavotu drukas failus. Kā arī, labprāt izmantotu drukāšanas pakalpojumu, ja protams kāds to var piedāvāt.

pāāāāāāāāldies


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kangaroo
2009-09-08 17:03 (saite)
Uzliec CutePDF ar Ghostscript. Vai jebkādā citā veidā pārcel uz pdf. Pārējais viss lai paliek drukātaju ziņā. Galvenais bildes līdzi iedot normālā izšķirtspējā. Ar mirstīgajiem pieejamiem līdzkļiem neko labāku neizdarīsi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]racoon
2009-09-08 17:20 (saite)
kas ir ghostscript?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kangaroo
2009-09-09 08:57 (saite)
Ir tāds bezmaksas štrunts, kas nepieciešams, lai CutePDF varētu sekmīgi strādāt. Kaut kur lasīju, ka to izmanto arī citam programmām, bet pagaidam neesmu ar tādam saskāries.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]wowow
2009-09-08 18:06 (saite)
ghhhhhh :))

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?