ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2009-04-27 22:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par Kaķīti
Īstajā vārdā - Kaķīc, ar "c". Kaķīša šābrīža segvārds ir Eremīts. Eremīts ir apmēram divus gadus vecs, un pēdējos savas dzīves mēnešus vadījis Slokas patversmē, no kurienes, caur Asaru vetklīniku ir atradis ceļu uz manām mājām.
Par eremītu es viņu šobrīd esmu iesaucis tamdēļ, ka Latvijas pelēki strīpainā kaķa dvēsele jau vairākas stundas sēž stūrī, hipnotizē apkārtni un visticamāk nokaujas ar pārdomām - wtf?!?

Visam piedevām viņam ir kaut kāds kaķu vīruss dēļ kā nabags kāsē un šķauda, ausis aizķepušas, olas vēl ir vietā, blusas lec pa gabalu un kaķu speciālo šampūnu mēs drīkstēšot izmantot tad, kad smirdīgais brīnums būšot aklimatizējies. Vislabāk piektdienā, kad pēc vīrietības zaudēšānas jams zem narkozes būšot padevīgs un ar uzvilktu pamperi būs mazgājams.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]racoon
2009-04-27 23:21 (saite)
Skausts ir sapilināts un tablete ierīta. Kaut kāds sulfāts kas visu nedēļu jādod ar nopirkts. Kaut kādas šprices iedotas ar. Bet kas attiecas uz mazgāšanu - vettante kak raz teica - mazgāt kamēr vēl zem narkozes, un tas kastrācijas caurums nekādu stresu neradot. Olu Doom's day ir 5dien.

Ziņoju - Eremīts joprojām nesocializējas :) Mēs ēdam rosolu, debesmannā un nolādējam interneta pieslēgumu dēļ kura nevar redzēt hokeju!!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dzeina
2009-04-28 08:32 (saite)
Gan jau ka sāks socializēties :)
Tik nebakstiet pārāk viņu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?