ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2007-07-09 15:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par ikdienu
Lai saprastu, kamdēļ es rakstu šo ierakstu, ir jāatskatās nesenā pagātnē. Jo kā sacīt jāsaka - zini vēsturi, zināsi nākotni.
Nu lūk, kā jau tas bija paredzams, skaitļu fetišisti ir ne tikai tur ārā, bet arī te pat blakus un par viņu esamību mēs uzzinam nejauši. Jā, jā jā, es par tiem pašiem trim septītniekiem, veiksmi un citu krepu, ko veselīgi domājošs cilvēks asociē tikai ar slimīgas laimētavas izkārtni.
Lai nu paliek skepse, jo notikums pats par sevi ir jauks un aizkustinošs. Kāzas. Kāzas ir smuka padarīšana arī 3 novembrī, bet ja nu kādam, apmēram 300 pāriem Latvijā, ļoti gribas, var svinēt arī septītajā jūlijā, divtūkstoš septītajā gadā. Es pats neatteiktos apprecēties nākamgad, astotajā augustā :) . Nu lūk. Biju kāzās.
Viss ir pēc gostiem, pat vairāk, jo jaunlaulātie ir no nekustamo īpašumu fīrmaņu saimes un viss ir baigi pa lepno. 23 vēži un 17 sieru šķirnes ko var noskalot ar dažāda kalibra konjaciņiem.
Kā nu tas gadījās kā nē, bet abas šīs dienas nācās sēdēt pie stūres un žēlīgi noraudzīties kā tiek atšķaidīts konjaks ar kokaīnu. Viss jau būtu pat labi, ja vien manu drēbnieka šūdināto uzvalku kāds nebūtu aplējis ar šampanieti un manā aizmugurējā beņķa audumā mājvietu nebūtu raduši visi septiņsimts grami brīvlaistā konjaka.
Ierodoties vakar vakarā mājās spītīgi iejaucu viski kola un centos sekot līdzi Neo nedienām. Neticis pat līdz kanonizētajiem kadriem un glāzes pusei nodevīgi aizmigu saldā bērna miedziņā. Izsapņojies par bizbizmārītēm un taurentiņiem pļavā šorīt pamodos septiņos un man nebija ierastās " pirmdienas" sajūtas. Sapīku, gauži.
Atkal uz darbu, atkal to to i sjo, klienti, ciba, draugiem el vē, ppt un navīzija. Pasēdēju darba ķeblītī, uzrakstīju ēpastiņu, satikos tur un šur, paskribelēju cibiņu, da i aizgāju uz pusdienmītiņu. Pusdienmītiņā pasmirdēju par būtisko, padirsu par stratēģijām un taktiskajiem risinājumie, to i sjo un tenterēju atpakaļ uz darbu.
Kaut kā nav, nav postvīkenda un pirmdienas sajūtas. Atspēru vaļā darba ledusskapi Marozko, izķeksēju bacardi black un ietaisīju drinku. Vo. I mir prišol ko mņe obratno.
Un patiesībā es vēlējos uzrakstīt tik vien kā to, ka šobrīd, pirmdienā, 9 jūlijā, pulksten 15os un 30 minūtēs sēžu darbā un dzeru rumu. Žizņ udalasj!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kangaroo
2007-07-09 15:44 (saite)
Man Neo aizgāja zem melna balzāma ar kolu un varbūt šādas pateicīgas ģiftes rezultātā es to filmu nolauzu līdz galam un vēl pēctam biju darbspējīgs. Varbūt jāmet tie viskiji pie malas un jācērt latvju vietējais?

(Atbildēt uz šo)


[info]zanda
2007-07-09 15:45 (saite)
Tas imports jūs nobeigs.

(Atbildēt uz šo)


[info]str
2007-07-09 15:46 (saite)
nu mūsu nabadzīgajos krājumos ir aizķēries tikai šampis- jēkabs kaut kāds:)P
priekā!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kangaroo
2007-07-09 15:50 (saite)
Bet man tikai tēja, kafija un balts pulveris abu iepriekšējo krāsas mainīšanai. Kas arī nemaz nav tik slikti- tēju var uztīt, bet kafiju un pulveri iešņaukt. Kaifu gan negarantēju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2007-07-09 21:07 (saite)
v sapogi njesratj!
naakamgad 8 augustaa preceeshos es!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2007-07-10 13:42 (saite)
Un ja mana šantāža izdosies, tad arī es! :D Bet man tāds skaistāks liekas 09.09.2009.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?