ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2007-04-24 16:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par augstāko pilotāžu un čillu
Mana līdz šim augstākā pilotāža māklerējoties bija tāda, ka es pats neizdarīju pilnīgi NEKO! Nu labi, parunājos pa telefonu, 85 reizes. Bet braucis netiku nekur, izņemot to vienu reizi kad vajadzēja tikties ar pašu saimnieci. Zemesgabalu es dabā pat neieraudzīju, pircēju arī nē. Tā nu tur tas viss no manas distancētas uzraudzības risinājās, risinājās līdz atrisinājās. Tas bija jauki, tikai apmēram 10x ilgāk, nekā tad, ja pac būtu ķēries visiem pie rīkles, bet whatever.

Tagad ir viens tāds interesants gadījums va zinies. Uzpeld kārtējais fantasts. Dirnēšana speķainās piejūras ciematu kafejnīcās atmaksājas, blondā latviešu puisīša tēls arī. Nu vo, uzpeld, kaut ko trinās tur ka grib pārdot, bet tajā pašā laikā murgo kaut ko par investīcijām un kempingiem. Nu sviests karoč. Baigi jau es uz viņu neiespringu. Aizbraucu pie šamā, padzēru cigoriņu kapižiņu, parunājos par šo un to, savācu visus bumāgus un vēl šādus tādus rakstagalus no pagastmājas.

Tālāk seko mans otrais pienākums - iepakošana. Nu es tur saskannēju visus bumāgus, salieku bildītes un sakārtoju to visu 5-7 ppt slaidiņos. Sauksim to par elektronisko dokumentu mapi kas tiek piesūtīta klientiem. Turpinājumā man būtu jāsaliek reklāmiņas. Nu tur eseska, reklamka, 24nami un city, šo to vēl zabackaķ Tirgus dienā , Ņedvižimosķ i Afto un varbūt vēl Dom Foto, ja tāds baigais kārums pēc skata gadījies. Un ar to arī mani pienākumi beidzas. Ēsma izmesta. Es eju pie ugunskura dzert aliņus, savukārt nākamais ķēdes posms uzrauga pludiņu, mēģina piecirst un vilkt lielo sapalu laukā.

Elektroniskā dokumentu mape izsūtīta esošajai datubāzei un potenciāliem uzpircējiem "kupčiem", līdz reklāmiņām nemaz neesam tikuši, un ienāk ziņas no vakts - copē. Parasti izdzirdot šo ziņu mani pārņem priecīgs satraukums un nemiers, jo nākamā ziņa kas man ir jāsaņem ir sms "Aiziet", tas nozīmē ka otrais posms ir iznācis no bankas, darījums pie notāra ir nostiprināts un ar komisiju mugursomā viņš dodas pie manis, lai mēs tajā vakarā kārtīgi pietemptos.

Un par kādu bļeģ inflācijas apkarošanas plānu te vēl var vāvuļot, ja zemes aš no rokām rauj ārā!?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]oblica
2007-04-24 17:32 (saite)
Kad tirgoju savā mūžā otro īpašumu, es pat nezināju, kur tas atrodas - cik nopratu, tad Latgalē. Pircēju un pārdevēju gan skatīju vaigā. Tas bija mans īsākais darījums mūžā - pēc divām nedēļām doķi jau bija ZG. :)

(Atbildēt uz šo)


[info]uks
2007-04-24 20:43 (saite)
Es reizēm tevi apbrīnoju.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?