ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2007-04-24 15:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par defenderi
[info]moon par defenderi ieminējās. Nu kak raz par defenderi patika viens sižets. Neatceros kurš no pašmāju autoraidījumiem tas bija, bet bija savilkuši tur stērķīti ar SUViem Ādažu poligonā, X5, Turāgs, Kajāns, Kjūrons un sazin kādi brīnumi vēl tik ne. Nu ta tie tur gāzē, brauc kalniņā augšā lejā un tā. Žurnālists jautā pasākuma kaut kādam vīrelim - a huļiš tur maliņā tas defenderis stāv? Un vecais atbild - nu tip tehņička, ja nu kāds no jamiem noraksies, tad ar defenderi vilksim laukā :)

Reiz likuma sargi mani tādā vizināja. Pasažieru salonā. Atceros ka pa pālim izteicu savu nožēlu par viņu necilvēcīgajiem darba apstākļiem, jo defenderī vienīgā ekstra laikam ir pečka.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mass
2007-04-24 16:07 (saite)
Bija reiz gadījums, kad poligonā izvizinājāmies ar kropli Citroen CX vai kā to sauca, kas mācēja palikt augstāks un zemāks. Pēc neilga laika tēvē varēja vērot raidījumu, kur notika līdzīgs džipu tests tevis pieminētajam. Tieši tajā pašā vietā, kur ar prātu tika vēsā mierā izbraukts ar citri :D

(Atbildēt uz šo)

nu nu
[info]vikings
2007-04-26 02:20 (saite)
Pēc maniem lielajiem piedzīvojumiem off-road, man defenderis ir mūža automīla.
No savas pieredzes saku, ka defenderis ir tas, ar ko tu brauc sev un nevienam citam. A ja sev, tak var ar sieriņus vienu dienu nenovilkt un pabaudīt dzīvi pa skarbo! :)

(Atbildēt uz šo)


[info]balrogh
2007-04-26 16:50 (saite)
Tad kad man būs rocība paņemt un pavalēt pa milzu šļuru ar dubļiem un citiem offroad priekiem, izvēle būs tieši Defenders...

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?