Skabičevskis ([info]begemots) rakstīja,
>> Sāksim ar mūsu pašu , cibas, aizgaldiņu. Ja kāds projvads nostrādājis, nu nezinu - 1,5 - 2 gadus aģentūrā, paceļ cepuri un brīnās ka viņam liek atšancēt ārzemju simpoziju, tad manuprāt tas vēl ir lojāli, jo ja būtu mana teikšana ,

Aļļo, nezinu kā tur noformēts, bet juridiski visi simpoziji, konferences, komandējumi UN tipat labi mācības, kas ir apmaksātas no darba līdzekļiem, un par kuriem par katru atsevišķi NAV slēgtas kaut kādas atsevišķas vienošanās, skaitās veiktas darba uzdevumu dēļ, lai celtu kvalifikāciju, utt. un tos nedrīkst nedz atvilkt no gala aiziešnas, nedz kādā citā veidā likt atstrādāt.
Tāda atstrādāšana/atmaksa var būt ierakstīta darba līgumā, bet Darba likumdošana to pātrrumpo kā mazo ezi. Un darba likumdošanā ir precīzi norādīts, KO tieši tev drīkst atvilkt no algas tev aizejot. Nekas no augšminētā tur nav, tā ka darba līguma tekstu viņi parasti var pakārt uz nagliņas.

Principā man bija (šķiet) tāda pati problēma ejot prom no bankas. Es vienkārši uzrakstīju galējā aprēķinā, ko viņi man izsniedza un lika parakstīt, ka nepiekrītu x-simts latu apmācību atmaksai bankai, un viņi bija vienkārši spiesti man izmaksāt visu, bez atskaitījumiem.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?