ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2007-03-26 21:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vā tu būtu kā tēte?

Viņš skatījās manī tik nopietni un dziļi, ka pirmajā mirklī neattapu ko atbildēt. Viņš turpināja lūkoties un trešo reizi atkārtoja :"Vā tu būtu kā tēte?"
Meklēju attaisnojumu tajā, ka neskatoties uz to ka "tētis ir jūrā", sīcis visticamāk kaut ko vizuāli ir sajaucis, piedāvāju viņam turpināt aizaugušā arkliņa izdabūšanu no mātes zemes skavām. Palīgs jau protams viņš teorētisks, tā pat kā dzelsgabala izvilkšana no grāvja - prikolīga.

Mēs ar mazo vēl tā nedaudz ietusējām - kur var uzrāpties, ko var saplēst , uz Mārtiņonkuļa kamiešiem protams var dragāt pa pagalmu itd. Bet ne par to stāsts. Stāst par Jums , TĒTIŅI. (nothin personal, tas viens TĒTIŅŠ, kas man te zināms- tāds prātīgs, izlecējs no kopējās masas pagadījies) TĒTIŅI, no kopējās masas. Ko es Jums dārgie smerdeļi gribētu ieteikt. Iedzeriet indi, apnarkojaties, pēc tam nogriežat sev krānu un putām smeļoties pār lūpām apēdat to! Nožēlojamie pišļi, sataisa "ģimenes", tobiš meiteni ar bērnu. Pats nespēj sevi uzturēt, kur nu vēl bērnu par meiteni nerunājot. Tad kad sprauž un solās mīlēt tad jau nedomā, tad tik ka tik padrāzties. A kad atbildību par savu varoņdarbu nest tad redz huju, tad "jūrā" vai "kosmonauts izmēģinātājs".

Ja mani lasa kāds TĒTIŅŠ, kuš no sava bērna ir novērsies un uzskata ka tā nav viņa atbildība, tad pirmais ko es viņam rekomendēju ir izdzert 3346 tailenolus vienlaicīgi, ja nepalīdzēs, vari pieteikties, nokārtošu.

Kastrēt tādus bļin.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mamuts
2007-03-25 22:18 (saite)
Godīga, atklāta atbilde, visu cieņu!
Lai gan - dzīvē jau daudz kas nepatīkams ir jādara...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?