ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2007-03-18 23:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par ppt. failiem
Visforšāk protams ir, kad konkrētam darbiņam tev jau ir gatava matrica. Nomaini krāsiņas, iekopē jaunos skaitlīšus, vēl šo to un voila! Īzī manī. Sūdīgāk ir, kad feiso jaunas čalendžes. Var jau protams vāvuļot par jaunām pieredzēm, dinamiska darba graujošo ietekmi uz rutīnu un tā tālāk. Tas viss būtu jauki un aizraujoši, ja nieka pāris slaideļiem un dažiem secinājumiem nebūtu vajadzīgi padsmit kilogramu ekseļa. Ekselis jau pats par sevi arī ir viena interesanta padarīšana ar kura palīdzību var taisīt miriklu kas ierindas PC jūzerim liekas teju vai pārdabiskas prasmes. Tas ir tā pat, kad es ieraugu kādu programmējam.
Okej, tik tālu par patīkamo. Monētas otra puse slēpjas manā datorā, kuru ar apskaužamu regularitāti staipu pie kompānijas sistēmas administratora, lai viņš palūkotos :"huļi tas mēsls atkal bremzē." Protams ka ar tik pat apskaužamu regularitāti pie tā vainīgs esmu es pats. Man nav iespējams aptreferēt visas diagnozes un varoņdarbus ko sistēmas administrators ir veicis , lai šitā kalimaga darbotos, bet anyway, viss rezumējās tekstā:"es taču tev teicu ka celerons ir sūds..." tam seko vēl visādi parametri un apzīmējumi, kas manā datorā ir sūds. HP NX6un kaut kādi skaitļi vēl, kurus atcerēties neesmu uzskatījis par nepieciešamu.
Šodien jau vienu brīdi atvēzējos, bet tad iedzimtais žīds teica:"paga, nesit, aiznes uz lombi, varēsi vismaz viņu nodzert!" Pēcāk jau protams nomierinājos un tagad saldsērīgi domājot:"ah tu mans sūdiņ" klabinu šito ierakstu.

Nu jā, sausais atlikums - gribu jaunu kompi!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]anonymous
2007-03-18 00:34 (saite)
ai da labāk katingot edžu

(Atbildēt uz šo)


[info]anonymous
2007-03-18 00:35 (saite)
un vievkārši beigt dirsties ar tiem pīsī

(Atbildēt uz šo)


[info]ns
2007-03-18 15:32 (saite)
http://capital.lv/index.php?id=16593

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ns
2007-03-18 15:32 (saite)
es arī nevarēju baigi ilgi saņemties, bet tagad šito iegādājos un baigi priecājos par apņēmību..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kaitnieks
2007-03-19 13:00 (saite)
Nu, ja neskaita paarmērīgo videoatmiņas daudzumu un mazo ekrānu, nekas ievērības cienīgs. Sorry.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ns
2007-03-19 13:13 (saite)
:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?