ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2007-02-18 17:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par vides nomaiņas un degradācijas mijiedarbību
Degradējies ir mans darba interneta pieslēgums, kas neļauj man piekļūt cibai. Pat sistēmas administrators nav vainīgs. Kaut kāds gļuks un cauri, meklējam vainu caur [info]watt un visiem iespējamiem, neatkarīgiem kanāliem. Pagaidām darbā varu atvērt tikai cibas titullapu un to pašu cau mistisku [info]watt piesūtītu IP adresi.

Labi, tas tā teikt ir huiņa voina.

Pastāstīšu ka es jums draugi mīļie par savu pēdējo dienu izklaiēm. Ceturtdienas vakaru es veltīju kāju ārstniecībai (tik izmisīgi biju nosportojies, ka kaut kādā mistiskā veidā biju atbrīvojies no 5cm2 ādas uz savas labās pēdas) un pavadīju vakaru pie TēVē. Un nevis vinkārši tā šolkājot kanālus, bet gan noskatoties visas 12 sērijas multenei Nezinītis uz mēness, kuru par 0.99 LVL biju iegādājies Maximā.
Arī tas ir nieks salīdzinot ar vakardienu.
Vakar es biju Baložu kultūras namā uz grupas Apvadceļš koncertu. Baigais insaideru pasākums vispār. Rezervēti galdiņi, šmigu jānes pašiem, visi viens otru pazīst un iegādājoties biļeti Tev uz rokas uzlīmē mirguļojošu sirsniņu.
Jauda. OHOHOOOOOOOO. Mazie toksikomāni rāva sienāžu deju un bučoja pagasta padomes priekšsēdētāja sievu. Toksikomkāni, ja kāds nesaprata esam mēs. Es nezinu kā tas nāk un kas to ir atklājis, bet maza pudelīte, pirkata intīmpreču veikalā, ar šķidrumu paradzētu intīmam telpas aromam, pielikta pie nāss un strauji ieielpota rada kokaīna cienīgu efektu. Uz minūtēm trim gan, bet bija jautri.
Tātad, spēlēja grupa Apvadceļš, pārtraukumos tika sveikta pagasta padomes priekšsēdētāja sieva, spēlētas spēles un vietējās mūzikas skolotājas klavieru pavadījumā dziedāts karaoke al ļa latvian.
Mēs dabūjām balvu par labāko karaoke priekšnesumu kur paralēli dziesmai "Ai jel manu vieglu prātu", kas tika izpildīta freestyle, pārējie toksisko vielu apsistie puisīši dejoja improvizētas līnijdejas.

Vārdu sakot jautri. Šobrīds jau aiziet n-tais alēns un klausoties Arija-ja svoboden.mp3 atgūstu pa nedēļu cibā iekavēto.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dylanesque
2007-02-18 22:02 (saite)
cibai nav ip mainījies? var paiet laiks kamēr darba internetam dns ieraksts atjaunojas uz jauno adresi

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?