ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2006-10-21 00:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par laiku pēc pl 24iem...
Tā nu draudziņi ir sanācis, ka es atkal esmu piesūcies. Ne tā pa ritīgo, bet tā...,nu nevis āķis lūpā, bet gan enkurs starp lāpstiņām.
Nahuj man šodien vajadzēja uz to Underzemi, kura spēlē Šinšilas hītus, vilkties? Nu nahuj, būtu tenterējis mājās un izdzīvojis "mēs ievācamies jaunā dzīvoklī un mums ir ekonomiskais režīms" statusu līdz galam. Nē bļin, vajadzēja bāzt ego karti bankomātā, liet rumpī sūdīgos džiniņus pa 2 LVL/gab un beigās tik slaidi nospļauties , ka [info]mazheks kundze riebumā no manis novērsās.

Kas attiecas uz maniem jaunajiem kolēģiem...vispār otrajā stāvā tāda rotācija, ka katru nākamo vajadzētu bildēt ar polaroīdu un likt pie dēļa...nu tjip lai zin kas ir kas:) Nu vot, kas attiecas uz jaunajiem kolēgiem...man reiz šefs ieminējās: "nevajag darbdienā ar alu tenterēt pa visu kantori...tas nav PEDAGOĢISKI" :))) Rīt būšu nepedagoģisks :)

Ekhhh... ko nu es te vārsmošu, jāiet ka man pie miera, jāpasapņo par Kameronu Diazu, māju Lieldienu salās un to ka latvju meičas beidzot sāks novērtēt pigmejus.

Ā, ir ienācies vēl viens svaigs piedāvājums, pirms gada bija Minska, tagad Alma Ata...varētu tur Boratu patēlot :)))


Labi, celuju, rakuņčegs


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]darkz
2006-10-20 01:19 (saite)
a šitais koncis pārmaiņas pēc bija riktīgi labs, nah kko nožēlot

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?