ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2006-08-14 01:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par šādiem tādiem niekiem
Krasīīīīva ti vošla v moju grešnuju žizņ... iedziedājās Meledze, noklaudzēja durvis un mana otrā sieva aizdevās uz "krustiem" (XXL), lai tiktos ar kādu nebūt savu draugu pediņu, savukārt es atviegloti nopūtos un nodomāju:"fuuu, nu beidzot šis balagāns ir beidzies, beidzot esmu viens."
Neliela atkāpe- a ko, tas tagad džusēm skaitās baigi moderni ieviest sev draugu geju?

Tā vietā, lai pludmalē laiski lasītu žurnālu Sestdiena, jenotiņš šodien devās ekskursijā. Ekskursijā, mļa.
Nē, sāksim no otras puses, ko TU esi darījis, vai darītu sava čoma dēļ? Es ar par to bieži vien aizdomājos, cik tālu, kāda nebūt cilvēka, ar kuru man nav ne seksuālu attiecību, nekā , tikai gadiem ilgi krāta cieņa un savstarpējā uzticība ko laikam sauc par draudzību, es būtu gatavs iet? Nezinu, nē zinu- vismaz līdz Klaipēdai.
Vot tā vot, biju ka šodien Klaipēdā, migom turp, migom atpakaļ. Nu un pēc tam vēl fikss leņķītis no Rīgas līdz Engurei tudi sjudi, un alē hop - beidzot esmu mājās.

Man ir baigā doma, kuru gribu iztirzāt, bet ieskatam sauss faktoloģisks atreferējums. Šodien, nu principā sanāk vakar, jaunietis A uz rubul sešdesmit ar Hondu CBR neierakstijās viņķelī (pagriezienā, lai saprot visi arī literāti, filozofi, mājsaimnieces, indigo bērni un geji)kaut kur starp Kuršu kāpu un Klaipēdu. Mocis lupatās, pats slimnīcā un lai netraumētu vecākus, mājās vajadzēja nokļūt tā, lai neviens to neuzzin (hā-hā-ha). Tā nu es lecu ratos un devos uz Klaipēdu. Ierakstījos 2 ar pus stundās (Fitipaldi bļe). Nu vot, atvedu jamo uz galvaspilsētu, un pēc tam vēl palīdzot pārģērbties aizvedu uz Enguri, kur tika svinētas jaunieša vecvecāku zelta kāzas.

Un tagad par būtisko. Vot kur ir tas Dievs, taisnība vai sauc to whatever kā. Labi, kam lemts tikt pakārtam, tas slīkdams nenoslīks, bet ir lietas ko es nesaprotu. Pirms gada un pus otra mēneša, Cēsu rajonā uz 70km/h no ceļa noskrienot automašīnai BMW bojā gāja divi cilvēki, Šodien/vakar, uz RUBUL SEŠDESMIT !!!, avarējot motociklam, čalis stāv uz savām kājām, un lai mazinātu izmežģitā mugurkaula sāpes lok degvīnu?!?
Vot ir lietas ko es nesaprotu, kā var pats iekrist krūmājā-purviņā, savukārt mocis uzlido uz kaut kāda nebūt celma un sadalās līdz nepazīšanai?!? Kā var automašīna apmest vienu kūleni no uzbēruma un nogalināt divus cilvēkus?!?


Kā, fak?!? Labi, viss, esmu noguris un iešu aijā.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]biezpientaure
2006-08-13 11:34 (saite)
malacis, izručīji.
bet nevar tak tā salīdzināt - ātrāk, lēnāk - tad jau jāprasa, kāpēc viens ar sirsniņu kā dimanta oliņu sitas kā pliks pa nātrēm, otrs ar alko, cigarešu vai ieroču un dragu tirdzniecību plaukst un zeļ uz citu nelaimju rēķina. Gribās ka holivudas filmiņās - lai taisnību iedibina 90 min. laikā ?

(Atbildēt uz šo)


[info]red
2006-08-14 10:32 (saite)
o, es ari biju taja gala pilnigi netisam. piektdienas nakti nida, sestdien pa dienu cherez klaipedu lena gara lidz liepajai. bet par to kas un ka ar cilvekiem notiek - parak daudz faktoru tur strada. a mes ta runajam tikai par galvenajiem - atrumu.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?