ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2006-08-01 12:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par savdabīgiem ģimenes modeļiem
N. ir baltkrieviete, ar nepilsoņa pasi. U. ir latvietis, ar pilsoņa pasi. Abu jauniešu skatieni sastapās gadus četrus piecus atpakaļ un kopš tā laika jau daudz ūdeņu aiztecējis.
U. doties alkohola pārgājienos nav brīv. Pasākumi protams var notikt, bet tikai tādi - light, mājas apstākļos "s vinom i zakuskoi". Arī pīpot nav brīv, pa naktīm vazāties apkārt nav brīv. Divreiz gadā jābrauc uz kaut kādu miestu iekš BL apciemot vecmāmiņu un katru otro vīkendu uz kaut kādu čuhņu apciemot mamu i papu.
U. iekārtoja sievišķi darbā, pie sevis. Ataust atmiņas iz vēstures grāmatām, kur apsviedīgas kundzes vadīja savus vīriņus-monarhus, attiecīgi tādā veidā vadot valsti. Pie mums tā tiek vadīts bizness.
Un saproties, U. ir laimīgs. Iet pa dzīvi svilpodams.

Un tad bija baļļuks, a ļa pirts.

Pasākumu apmeklēju es un "mafija". Sēdējām kaktā un kosumējām džeimīti. Un reizi pa reizei es pametu skatu uz šo ģimenes saietu un ikreiz tēvišķi nogrozīju galvu. Deju plača plānvidū protams atradās U. ar N., ļoti daudz N. bijušo klases un kursabiedru , vienkārši pretīgs bars ar krieveļiem, U. mamma ar savu Draugu un U. TĒTIS ar savu DRAUGU. Protams arī N. vecāki, kur tēvs bija apvilcis sarkanīgu žaķeti, savukārt mamma vizēja vienā vienīgā zeltā. Un viss šis jautrais bariņš kopā izskatījās tik laimīgs, nu tik laimīgs, ka man to saprast bija vienkārši neiespējami.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]str
2006-08-01 12:33 (saite)
un papriecāties par laimīgiem cilvēkiem- to tak tu vari?
pat tad ja nesaproti:)

(Atbildēt uz šo)


[info]buks
2006-08-01 12:52 (saite)
Lasot pirmās rindkopas gribēju jau nicīgi iepukstēt, ka bābiešu, kas ar papēdi piespieduši sava lauleņa sprandu pie zemes un šis mīļā miera labadiņ dara visu, ko tā sterva liek (jo vienīgā izeja ta ir iešaut pa rīkli ij iztriekt no mājas, aber tad kinderu neredzēt kā savas ausis), lai gan jūtas nelaimīgi, tepat visapkārt pietiek. Takš šādu finālu negaidīju.

Nuss, tas kaut nesaprotami (tāpat kā Pamelas Andersones manam prātam netveramais šarms), tak ja jau ļautiņi laimīgi, tas forši.

(Atbildēt uz šo)


[info]anonymous
2006-08-01 13:08 (saite)
Tik es kaktā viens un nelaimīgs

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?