ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2005-10-14 14:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par “biznesu”
Stipri apšaubu, vai ir vērts šo paziņojumu postēt šeit – manā super druper krutajā virtuālajā dienasgrāmatā kuru lasa aš pus Latvijas, bet ja nu tomēr, čem čort ņe šuķit.

Tiek meklēts kāds pārgalvīgs, piedzīvojumus un uzdzīvi alkstošs jaunietis, var būt arī vairāki, kurš paralēli ir pietiekoši turīgs, lai to varētu atļauties.

Tiek pārdots BIZNESS. Sauksim to tā. Ar biznesu mēs saprotam līgumu ar Priedaines jahtklubu par 10 metru piestātnes malas īri un ~ 100 m2 pieguļošo zemi. Līgums ir noslēgts un beidzies 2005 gada sezonai , bet ir atjaunojams 2006 gada vasaras sezonai.
Turpinājumā:
5x5 metru pontons, kas stiprinās pie augšminētās, 10 metru garās betona piestātnes malas. Uz pontona brīvi var justies diezgan daudz cilvēku, meitenes bikini peldkostīmos, un vispārējas jautrības vārdā var imitēt LA dīkdieņus.
Laiva, Supra TS6m. Official championship boat modelis ar inboard 5.6 L dzinēju, kas attīsta 280 Zs. Laiva ir aprīkota ar vilcēja mastu. Brīvi satilpst astoņi cilvēki. Var dzert Icebeeriņus, kniebties, dārdināt 50 cent (laivā ir stereosistēma) , vilkt slēpotāju, veikotāju, zīmēties beibēm. Balts+sarkans ādas salons. Nu un atkal -vispārējas jautrības vārdā var imitēt LA dīkdieņus.

Kāpēc bizness. Vidēji laivošanas cenas ir 30-45 LVL /h. Uz austiņas varu paziņot, ka bendžukā, ja pērk "komerciālo degvielu" aiziet ap 10LVL/h. Pie gana labi plaša paziņu loka darbdienā var nodarbināt laivu 3h, brīvdienās 5-6h. Pārējais laiks un nauda vart tikt veltīts augšminētajām lietām – kniebšanās, drope, slēpošana. Tur pat jahtklubā, savā 100m2 pleķītī vari uzsliet telti, nojumi, sarīkot grilpārtiju un jautri vadīt novakares. Žizņ udalasj.

Dēļ savas draņķīgās avārijas šovasar nespēju no šās visas štelles izspiest cik vēlētos (nebija vēlmes , prieka, nekā karoč nebija) un nākamvasar domāju pārsēsties uz citas kategorijas aparāta, kā rezultātā ir nobriedusi doma šo visu money making & fun stuff pārdot. Vasarā var izcelt tīro varku līdz 1.5k LVL + lieliski pavadītu laiku un iegūt jaunus paziņas.


9000 EUR.


Padomāju par cenu, moš vēl [info]pa_leeto ielikt? :D Pavasarī acis nemirkšķinot par to visu varēšu dabūt ap 10k jevrosos, patreiz tā teikt vienkārši pabakstu.

Papildinājums. Līguma pagarināšanas maksa uz vienu sezonu ir iekļauta cenā. Cena ir bez PVN, kas arī NAV JĀMAKSĀ: ))))


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dzeina
2005-10-14 14:25 (saite)
Es, protams, to nepavilkšu, bet ir idejas.
Ja nu kas, padošu ziņu.

(Atbildēt uz šo)


[info]viestards
2005-10-14 14:50 (saite)
kaut kā pārāk lēti un tieši viss uzrakstīts. Vajag kā nekustamo īpašumu aģenti raksta, piem:
"Turpat blakus Jūrmalas pludmalēm, uz kurām tiecas gan vienkāršs Rīgas iedzīvotājs, gan Krievijas miljonārs, tiek piedāvāta unikāla iespēja izveidot neaizmirstamu atpūtas centru cilvēkiem, kam patīk atpūsties uz un pie ūdeņiem. Jauks pontons pie Lielupes grīvas kā gaidīt gaida atpūtniekus. Meitenes spiegs aiz sajūsmas uzkāpjot uz mākslīgās saliņas, bet ģībs, kad motorlaivā izvizināsiet pa Lielupi un parādīsiet savus jaunākos trikus mīļākās mūzikas pavadībā.
Steidzieties kamēr nav par vēlu, vasara vairs nav aiz kalniem!"
Pielikumā pāris bildes ar ūdens foto.
Bet ja nopietni, tad piedāvājums interesants, ja būtu komunikablāks, padomātu ;)

(Atbildēt uz šo)


[info]mass
2005-10-14 15:35 (saite)
Un kāda ir īre, kas jāmaksā jahtklubam?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]racoon
2005-10-14 15:37 (saite)
Uz tā ir iekļauta cenā. Bet ja akurāt gribas zināt - 140 LVL/sezonā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mass
2005-10-18 19:39 (saite)
A tu nezini kur pa 140 latiem gadā var dabūt lietošanā kādu būdu, kur varētu iedzīt 2, max 3 autiņus un pēc tam vēl tiem varēt pieiet no visām pusēm. Bedre tiktu uzskatīta par priekšrocību.

Ja būtu garāža vajadzētu arī nēģerus - Vasju un/vai Jurku, kas cītīgi slīpētu špakteli un mācētu izjaukt (par pēc-tam-salikt mācēšanu nesapņoju) mašīnu līdz virsbūvei, par to neprasot pārāk daudz monētu dienā :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]racoon
2005-10-19 12:44 (saite)
Nodefinē precīzāk, varu varbūt piedāvāt boksus pie Onslova, bet nezinu vai kāds tagad brīvs.
Par nigeriem gan neko nezinu, priekš paša deficīts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mass
2005-10-19 14:44 (saite)
Tas ir juurmalaa? Tad principaa neder, bet var padomaat.

Preciizaaks defineejums - ja ideja biidiisies, buus vajadziiga vieta, kur chinjiit sistas mashiinas - veicamie darbi - izjaukshana, blekkju taisnoshana, shpakteleeshana, vecaas kraasas un shpakteles sliipeeshana. Kraasoshana visticamaak notiks citur, kur cilveeki ar to profesionaali nodarbojas. Peec tam mashiina jaasaliek atkal kopaa - tam ir divi varianti - ja neegjri buus kvalificeeti, tad tas notiks turpat uz vietas, ja nee, tad to dariis kaadaa citaa servisaa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?