ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2005-08-22 10:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ļoti patika [info]benvenuto interpretācija par neatkarību, megaportālā www.nemirst.lv . Es savukārt papildinot savu iemīļoto tēmu to pielietotu sekojoši. Neatkarīgais mākslinieks vai neatkarīgais projektu vadītājs- neatkarīgais tas ir tāpēc, ka no tā nav atkarīgs itin nekas un nevienā lietā.

Vēl man ļoti patīk raudulīgie sižeti pa NTV mir un RTVi, kur rāda kā nabaga daudzcietušos žīdiņus nahujizē no Gazas sektora uzšaujot ar rundziņu pa bieti un ar buldozeru dragājot viņu pretīgās mājeles. Domāju ka ebreju tautas vēsturē ir atšķirta kārtējā moku lapa , kuru izrautu no vēstures grāmatām, varēs vicināt un ar putām uz lūpām sludināt par izredzētās tautas ciešanām.


Ok, stay tuned!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]jff
2005-08-22 10:56 (saite)
Nu bet neticīgo pazudināšanu tak neviens nav izsvītrojis no rakstiem.

Savukārt par islamu - šaubos, vai mēs esam kompetenti par to spriest un sodīt, un šobrīd no islama skatpunkta pārāk daudz pārklājas jēdzieni neticīgie un iekarotāji, līdz ar to ir arī grūti nošķirt attieksmi pret neticīgajiem kā tādiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kugis
2005-08-22 11:01 (saite)
Ja skatamies uz šodienas situāciju, tad izprast kautko ir grūti, jo savā starpā karo ekonomiskās intereses (nafta sāk kļūt par deficītu un fantastisku ietekmes līdzekli) un galējais islama ekstrēmisms. Vieni piesedzās ar demokrātiju un otri ar pašnoteikšanās tiesībām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]krauklis
2005-08-22 11:05 (saite)
Neuztraucies, musulmaņi prot nošķirt
http://www.islamonline.net/servlet/Satellite?pagename=IslamOnline-English-AAbout_Islam/AskAboutIslamE/AskAboutIslamE&cid=1123996016352
pat piecus veidus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?