ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2005-04-22 15:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par rikšām
Zini draudziņ, darbaspējas man ir uz nulles. Varu tik vien kā pie sevis klusiņām īdēt. Apmēram tā:” īīī . ... i.... īīīī....”
Zīmēju tāmītes, apnika, apēdu cepumu, smilšu – tā nebija laba doma. Padzēros kefīriņu. Jāaiziet laikam būs omletīti apēst.
Vot. Kā tad būs, nevienam to MX-6 nevajag? Baigais dampis. Tagad esmu ieskatījies trijās citā lēdijās, tikai nekādīgi nevaru pieņemt pareizo lēmumu. Alfiņa mani intriģē ar savu grāciju, Leksītis ar statusu, savukārt Prelude ar cenu.

http://www.metro.lv/download/alfa-romeo_GTV_3.jpg

http://www.metro.lv/download/honda_prelude.jpg

http://www.metro.lv/download/lexus200is.jpg


Poll #6757
Open to: All, results viewable to: All

Esi labs. Palīdzi neizlēmīgam smerdelim tikt pie auto. Atķeksē pūliņu.

View Answers

alfa GTV
14 (42.4%)

Gonza prelude
11 (33.3%)

Lex 200is.jpg
15 (45.5%)



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mass
2005-04-24 10:21 (saite)
Es vispār pārdodu šo:

http://www.werk.lv/fords/prieksha1.jpg

Negribi? :)

Bet ja godīgi - lexus pēc sūda izskatās, tikpat labi kādai no jaunajām ladām varētu piespraust to zīmi un izskatītos tā pat. Tā kā sarkanas krāsas mašīnas mani vispār atbaida, tad iesaku prelūdi, tā man te šķiet visdaiļākā.

* Pats reāli apsiekalojos, kad ieraudzīju ford mustang no kaukaada 70tā gada. Smuki bij atjaunots, un maksāja 25 ē. Nodomāju, ka tad kad es varēšu nopirkt tādu, tad pa visu pasauli vairs tik daudz benzīna nevarēs sakasīt lai līdz Jūrmalai un atpakaļ ar viņu aizgāztu :)

Bet vispār - ja diendienā ar autotirgošanos nenodarbojies - uzmanies. Man tiko bij events, ka muteris pirka sev opeli. Tika teikts ka atdzīts no holandes kur ar to baraukusi viena kundziite, nav nekādas vainas, nobraukums tikai 110 štukas utt. A mēs pēc tam bardačokā atradām visādus papīrus ij servisa kņižku. Tur atklājās, ka skaitītājs atgriezts par 100 K atpakaļ, mašīnu sia amerpap latvija ir pirkuši tallinas opel centrā, priekšā viss labais stūris līdz ar durvīm bijis nošķilts utt utt. + vēl parcik ir gāzes iekārta, un tiek braukts ar gāzi izrādās kā arī benzīna sūknis nokāvies tukšā bākā rotējot.

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?