ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2005-03-10 10:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par poļiķiku nebūs!
Teikt ka dotajā mirklī esmu niks būtu nepareizi, attvaikojos jau nākot uz darbu, dotajā brīdī esmu vienkārši ļauns.
Vakar naktī biju kaut kādā fašion tusiņā, kur bija piesmēķētas telpas un alkoholiskie dzērieni, dēļ kā šorīt pamostoties mans mūlis vairāk atgādināja [info] userpikčeru, nevis zaļoksnēju jaunieti. Attiecīgi desmitos no rīta indiāņu ugunskurs, gudrais nosaukums "mītīņš", kurā arī piedalījos, tik pat savītis un pēc uzdzīves dvakojošs ar otrās dienas rugājiem. Zobus biju iztīrijis, jo tik daudz ūdeņa vēl bija minerālūdens pudelē.
Ja es nebūtu srannijs reklāmists, kuram savītuša seja nav nekas nosodoāms, bet gan kaut kāds "investīciju projektu vadītājs", kuram šāds paskats "mītiņā" nozīmētu karjeras beigas, tad laikam šobrīd nevis lejuplādētu pdf failu ar patērētāju tiesību likumu, bet gan grieztu ar kauluzāģi atbildīgajai DzĪKS "Staraja Ruse 12" amatpersonai. Jau otro dienu nav ūdeņa, nekāda, ne silta, ne auksta. Forši. Tikai klusa, attālināta šņākoņa krānā. Okej, avārija, remontējam. Tik tālu es visu spēju saprast. Māja pāriet uz savu gāzes apkuri - Dzīksisti piestāda katram dzīvoklim 900 LVL par šās sitēmas uzstādīšanu un kapeiku piedzen ar aptiekāra precizitāti. Dzīks pavasarī brugēs pagalmu. Lūdzu - katrs dzīvoklītis 200 LVL. Tikai , ja ņem vērā to ka katrā dzīvoklī ir kā minimums divas mašīnas, izdalot bruģējamās platības apjomu ar dzīvokļu skaitu, katram sanāk vieta 0,7 automašīnām. Bet 200 LVL jāmaksā anyway. Rēķinu par komunālajiem pakalpojumiem ar piestāda, tā teikt "uz ūsiņu", ar minūtes precizitāti. Bļeģ, bet kāpņutelpā pie ziņojumu dēļa nav ne rakstu galiņa par to, ka tādos un tādos datumos nebūs ūdeņa un ka tādā un tādā datumā tas ir sagaidāms. Tik vien kā sludinājums, ka uzņem jaunos audzēkņus sporta deju pulciņā. Bļeģ, gribu redzēt paziņojumu! "Dārgie st.Ruses 12 nama iedzīvotāji. Dziļās sērās paziņojam, ka ir plīsusi truba, kā rezultātā mājā ir pārtraukta ūdens apgāde. Remontbrigāde jau strādā un ūdens padeve atjaunosies tad un tad." Paziņojuma nav! Un lieki teikt, ka pagalmā neviens vodoprovodčiks negrozās.
Es nebļaušu, ka šito dzīksistu zarnas vajadzētu izvazāt pa doma laukumu citiem dzīksistiem par biedinājumu. Šobrīd esmu nosvērts un ļauns, pēc divām nedēļām dzīks spuldzīti kāpņu telpā nemainīs man par to nepaziņojot, un bruģēšanas darbus izveiks kāda "mana" firmele. Tā teikt, svētā miera labad, bet savu nemazgāto padusi es skarbi atriebšu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]aiks
2005-03-10 11:30 (saite)
a tev ar viņiem līgumā nav kautkāds punkts par to, ka viņiem tevi jāinformē par šādiem gadījumiem?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]racoon
2005-03-10 11:32 (saite)
ar līgumu smalki iepazīšos šovakar.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aiks
2005-03-10 11:34 (saite)
Man ar manējo apsaimniekotāju līgumā tāds ir iekļauts, - un viņi arī regulāri pabrīdina par remontdarbiem, ūdenstrūkumu, krītošiem ledusgabaliem autotransporta novietošanai paredzētajā teritorijā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]racoon
2005-03-10 11:36 (saite)
Mūs regulāri pabrīdina par "additional costs" :)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aiks
2005-03-10 11:38 (saite)
nu kā nu bez tā :))) arī viņiem maizīti gribās

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]shelly
2005-03-10 11:37 (saite)
Jā!!!!
Turpinājums sekos?

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?