ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2005-02-04 23:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Man patīk šis nedefinētais, bet tomēr limitētais cibiņu kopums, ļautiņi, kuri spītējot virtuālās atzīšanas normām, mierīgi uzkāš tai pašai nedefinētajai, virtuālajai sab-bai, iesperot tās vieglāk aizskaramo un emocionālāko locekļu vidū, tādā veidā izraisot vispārēji negatīvu, bet sev personīgi tīkamu rezonansi.

Ja bļe koņčaju.

Viss respect to [info]waits , bet šodien pārlasot viņa "anālo" žurnāli es reāli pavilkos.

Screw You - society.

Un vēl, es esmu pārāk aizņemts, lai sekotu līdzi cibas dialogiem, tādā veidā zaudējot objetīvo viedokli par [info]soprano, bet man liekas, ka zem šā, neko neraksotošā nikneima, slēpjas kāds mazatalgots "daidžestu" skribents. Kurš barojoties no pārliecības, tā pat kā visi "neatkarīgie" mudaki, ka Es esmu vienīgais autoritatīvais un pareizais viedoklis, bet tajā pašā laikā, atminoties ka racoon'am un wait'am līdzīgie savulaik vidusskolā viņu klopēja kā maisu un atņēma kabatasnaudu, netļaujas izlīst no ēnas. Tik vien kā pāris gļēvi, neko neizsakoši uzbraucieni...

Eu puika, "intelektuāli", nemīz, pa lūpām nesitīsim, bet izlien saulītē a? Nu, ko rausties, neviens pāri nedarīs. Es esmu vienkāršs, neintelektuāls "primāts", saskarsmē ar kuru, Tu viennozīmīgi gūtu virsroku. Dafaj, neraustie, Tu pat lasot jūti cik primitīvs un mazisks ir mans uzbrauciens, izmanto to, gūsti gandarījumu. Virtuāla malcioze, nebijis gadījums Latvijas i-neta vēsturē. Tev ir iespēja iegūt slavu un atzīšanu. Vecais - karogs rokā, nemīz. Nāc, pačatosim :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mako
2005-02-05 01:27 (saite)
Da vispār - par spīti [info]waits jānoorganizē šamā piefrendošana da visiem cibiņiem.
Un vēl kas - mož kādreiz pajemsi šamo pie rokas, kādus trīs null ziiben kāda Atlantis - ij atvelkaties ciemos, smuki piedzerties ij pačatot klātienē.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]waits
2005-02-06 13:25 (saite)
Pie Mako - katrā laikā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mako
2005-02-06 17:05 (saite)
Nu, tā kā tu te vipendrivaješsa un tavā žurnāli komentus likt nevar - kas man cits atliek, kā šitā tevi medīt.
p.s. - par Jebkuru laiku - nulllziiben zobos un teci kaut šovakar uz VBuļļiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?