ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2004-10-05 14:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mans lietderības koeficients šodien darbā līdzinās nullei. Visu dienu rakņājos pa netu meklēdams apārtmentus bļa. Visas austriešu mājaslapas ir nevalodās. Wilkommen, tikai kādiem 10% ir opcija Engliš, visiem ir speciālie offeri un packages, un vispār viss ir vienā lielā sviestā.
Šito murgu jau pagājušogad piedzīvoju, ka vajadzēja pa Jevropu vazāties, laikam toreiz pārcentos un pārāk labi izdarīju, jo šogad man atkal šis godpilnais murgašs ir iešķiņķots.

Savākšu visus e-pastus, nešķirojot , hotelis vai pansija, piecas zvaigznes vai aizlauzts mēnestiņš, nosūtīšu visiem reizē meiliņu, tjip:"Čjau čaļi, te mēs, no Pigmeju zemes, gribam njūvjērā pie jums Lōvenbaru alutiņu iestrēbt, naudiņas mums nav naudz, un final cleaning ņemam uz sevi, nu ko piedāvājat?"kaut kā tā, moš pareizais variants pats uzkulsies.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]smejmoon
2004-10-05 14:37 (saite)
a kas ietilpst final cleaning servisaa ?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]racoon
2004-10-05 14:48 (saite)
Nu Tu vari apartmentu pēc sevis savākt pats un atstāt viņu clean&clear tādu kādā ievācies, vai piemaksāt vidēji piecdesmit jevrikus un atstāt aiz sevis pilnīgu Hirosimu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]misame
2004-10-05 14:42 (saite)
a mož pareizais variants ir piezvanīt kādiem Gorbantiem vai citiem ceļotājiem un uzjautāt, kādas naudiņas viņi vēlas par vietas atrašanu specifiski Tavai grupai?
Cik saprotu, tas nav nejauši, ka Tu nevari atrast lēto vietu- tieši tāpēc, ka mazie tūrisma pipukkantorīši ir tās vietas rezervējuši ;(

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]racoon
2004-10-05 14:47 (saite)
nedomāju. Un ar tiem mazajiem ir tā kā ir, cik nav dzirdēti šausmustāsti par tarakāniem, nekurinātu telpu un ģeķīgu saimnieku. Un kas nu man par grupu, 4 cilvēki, shēma - ar lidmašīnu līdz Vīnei vai Minhenei, tad ar īrētu auto Alpos iekšā un cauri.
Domājot par tūristu grupām un divām sutkām autobusā man uzmetas zosāda.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]misame
2004-10-05 14:55 (saite)
Nē, man tak nebija plāns iesēdināt jūs autobusā, pasarg dies'. Īpaši vēl zinot, cik maksā biļetes uz Vīni šobrīd :)
Bet nu doma tāda, ka tie tūrisma kantori spēj arī sameklēt priekš tevis hauzi (un viss. pakalpojums tāds).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]cane
2004-10-05 15:15 (saite)
Aizsuutiiju tev mailu

(Atbildēt uz šo)


[info]raisha
2004-10-05 15:25 (saite)
mana māmiņa, žmoga pēc dabas un būtības, ar pagajušogad tur bija, ja interesē, varu vakarā aizbliezt, kas tur viņai bijis un kā!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]anett
2004-10-06 10:30 (saite)
uz tūrisma biroju ārkārtīgo laipnību par Ls 12,- sameklēt māju, kas pēc viņu vārdiem tur pat kalna pakājē atrodas, nepavisam nevajag paļauties. šovasar tāds pakalpojums no impro izvērsās tādā kā golgātas ceļā iekš budapeštas. viņiem very close nozīmē apt. 1h ceļā ar diviem transporta līdzekļiem + vēl apt. 30 min ar kājām.
lai gan vienmēr jau var paņemt taksi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?