rabarbermaize ([info]rabarbermaize) rakstīja,
@ 2016-08-22 17:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Protams nekāda sēņošana man nesanāca. Toties nedaudz parevidēju mazdārziņu un pārējo dienas daļu pavadīju savā `spotā` uz mājas terasītes ar grāmatu un tējas krūzi. Varētu tā mūžīgi sēdēt.
Vakarā diemžēl bija jādodas uz Rīgu. Mana pēdējā laika aktuālākā sūdzēšanās, protams atkal korķi. Neko neteikšu par Valmieras ceļa remonta luksoforiem, kur zaļais ir pāris sekundes. Vairāk atkal nervus kurināja mīļā Brīvības iela. Šoreiz līdz pusei tikusi un izlaidusi līdzbraucēju, metu rinķī un iekšā sānu ceļos, līdz ar ko izmēģināju waze diktētos neceļus caur Purvciemu/Pļavniekiem...galu galā kaut kā jau nonācu tur kur vajag. Kādu laiku varētu nekur nedoties.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]degeneralis
2016-08-22 23:29 (saite)
No Juglas ļoti ērti var apbraukt līdz Kinostudijai(vienīgais mazliet jāpastāv uz Juglas ielas, ko arī remontē), un tur iekšā Alfas teritorijā, un tad vai nu pa Krustabaznīcas līdz Ropažu un VEF tiltam, vai pa otro pusi uz Teiku/Purvciemu. Un otrā virzienā tas pats - vai nu aiz VEF tilta pa labi un tad cauri tuvajam Purvciemam/Teikai līdz Alfai, no kurienes mierīgi var izbraukt caur Juglu, vai pie Lielvārdes ielas pa labi līdz Alfai.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]rabarbermaize
2016-08-23 14:03 (saite)
O, paldies! Nākamajā braucienā ņemšu vērā!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]degeneralis
2016-08-23 14:19 (saite)
Te vēl detalizētāks apraksts: http://klab.lv/~degeneralis/1608779.html

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?