rabarbermaize ([info]rabarbermaize) rakstīja,
@ 2012-07-17 23:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vakar brīvprātīgā piespiedu kārtā ar vecāko māsu devāmies uz Drustiem (Raunas novadā) pie māsas draugiem. Tas līdz ar to bija arī mans pirmais tālais brauciens ar mašīnu..kopā ~130km. Ceļš interesants, jo viss vienos kalnos un līkumos. Smiltenē nedaudz apmaldījāmies, jo bija ceļa remonts un manai līdzpeņemtajai kartei nebija iekšā pilsētas kartes. Nācās pielietot telefona pieejamās gps ekstras. Izbaudīju arī Pleskavas šoseju, kārtīgu grantinieku, bedres un daudz dažādus zvērus uz ceļa (sesks vai kas līdzīgs, zaķīc, kaķīc un 2 govis pašā ceļa vidū). Pirmo reizi arī braucu pa kārtīgu tumsu. Viss izdevās forši un visi priecīgi. Nākamais tālais ceļojums būs piektdien uz Positivusu. Šonedēļ esmu ļoti aktīva šoferētāja, jo kamēr vien tieku pie vienīgās mašīnas (vecāku) ar kuru man ir iespēja un tiek ļauts braukt, tikmēr šo iespēju izmantoju cik nu vien ir iespējams, lai iegūtu kārtīgāku pieredzi braukšanā. Nu jau gandrīz 2 mēnešus man ir vadītāja apliecība..katru dienu priecājos :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]degeneralis
2012-07-18 10:26 (saite)
Izklausās forši :)

Vispār interesanti - nezinu, kā Tev, bet pirms bija vajadzība nebija nekādas intereses nolikt tiesības, bet tagad dikti gaidu brīdi, kad varēšu braukt kur un kad vēlos un izpētīt visādus Latvijas nostūrus, kas grūti sasniedzami ar sabiedrisko :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]rabarbermaize
2012-07-18 13:32 (saite)
mana īsti arī nebija intereses, tāpēc pirmo reizi pie stūres piesēdos nedēļu pirms pirmās braukšanas nodarbības. Tad domāju, ka ja nu kādreiz būs bērns, tad jau negribēsies skriet, stresot un likt, bet mašīnu vadīt vajadzēs..tā arī noliku. Šobrīd visas domas vērstas uz to, ka traki gribas iegādāties savu mašīnu, lai var visur braukt. Patīkama brīvības sajūta.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?