qgmr101 ([info]qgmr101) rakstīja,
@ 2018-09-04 23:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:accomplished
Mūzika:Symbiogenesis (Ethno-PsyChill & Tribal Downbeat Mix) 2016 -

Vakara mūzikas miksētais smūtijs: simbiōģenēzis
Symbiogenesis (Ethno-PsyChill & Tribal Downbeat Mix) 2016 - YouTube

No apraksta:
"Symbiogenesis (Greek: σύν syn "together", βίωσις biosis "living", and γένεσις genesis "origin or birth") is the symbiosis of two or more individual organisms to one single, new organism." To me, this is the oldest love story of all times.

P.S. Cover bildītē tas interesantais vizuāļu veids, zirnekļtīklīgi spriālfraktāliski aplīgais, kurus redzēju tikai dažas reizes, bet ļoti ļoti patika, arī domas, kas nāca kopā ar tiem. Bet viņi nāk tikai tad, kad paši grib, un tā nu tas ir ^_^

P.P.S. Lai samazinātu šī cibieraksta pathosa grādu — kurš, manuprāt, ir biku par lielu — Röyksopp "The Alcoholic" A Puppet's Tale (finalist) - YouTube (ak dievs, cik skaists videō, murr). Mans hwyd.me rāda, ka ņiuļa augustā man bija 10 dienas bez alkoholiem, septembrī — pagaidām nevienas. Man patīk termins jeb euphēmisms “funkcionālais alkoholisms” (mēdz iedzert, bet [lielus] sūdus netaisa); pēc lielās katastrōfas pavasarī (ar nekontrolējamas agresijas lēkmēm, braukšanu ar auto alkohola reibumā, lietu šķaidīšanas ar cirvi, likumsakarīga lūguma padzīvot atsevišķi no ģimenes utml. — par pēdējā punkta risinājuma piešķiršanu ļoti esmu pateicīgs [info]smejmoon'am), sķiet dæmōnus turu daudz maz pavadās, bet tā, protams, ir mazliet mānīga ilūzija. Un jā, augustā 10 dienas biju skaidrā! Un vispār, šis stāsts ir daudz, daudz sarežģītāks, vai vienkāršāks, ar daudzām facetēm un šķautnēm, bet, ne šoreiz :-)



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?