qgmr101 ([info]qgmr101) rakstīja,
@ 2017-10-10 21:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: jubilant

Es — asins donōrs!
Pagājušonedēļ pirmo reizi mūžā kļuvu par asins donōru. Asinis (apmēram puslitru) nodevu busā pie Dailes teātra pirmdien, darba nedēļas beigās piezvanīju par rezultātiem, viss OK, slimību nav un gaidīs mani atkal pēc 9 nedēļām!

Es vairākas reizes jau mēģināju kļūt par donōru, bet nu izkritu tajos anketas līmeņos, kur ir tādi nosacījumi, kurus izpildīt normāls, dzīvespriecīgs, reālu [dzimum- un visādu citādu] dzīvi dzīvojošs cilvēks, protams, nevar (nu visi šie "Vīriešiem: Vai Jums pēdējo 6 mēnešu laikā ir bijušas seksuālas attiecības ar vīrieti?", "Vai Jums pēdējo 6 mēnešu laikā ir bijušas seksuālas attiecības ar personu, kura sniedz seksuālus pakalpojumus par naudu?", "Vai pēdējo četru mēnešu laikā Jums bija operācijas, gastroskopija, tetovēšana (arī permanentais grims), pīrsings, adatu terapija, ausu caurduršana?", "Vai pēdējo 2 nedēļu laikā apmeklējāt zobārstu, zobu higiēnistu, tika izrauts zobs?", utt.).

Tagad kaut kā esmu nostabilizējies, esmu kļuvis garlaicīgāks, un atbilstu nosacījumiem!

Yay!

Starp citu, šo notikumu lieliski nosvinēju, bet par to ballīti zinām tikai es, mana mīļotā sieva, [info]yulungu, un vēl dažas laipnas, lietišķas un gadījuma pēc iesaistītas persōnas ;-)

P.S. Esmu nulle + (0 rēzus pozitīvs). Jo, ja tu esi asinīs nulle, tu nekad nevari būt viens, un ja tev ir asinīs pluss, tad tu vienmēr būsi pozitīvs ^_^



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?