qgmr101 ([info]qgmr101) rakstīja,
@ 2017-09-11 22:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:productive
Mūzika:Terence McKenna And The Howling Tao - YouTube : https://www.

Modinātājs: Terence McKenna And The Howling Tao
Man tikko ienāca prātā, ka katru rītu modinātāja melōdijas vietā man gribētos mosties ar šo skaņu: Terence McKenna And The Howling Tao - YouTube.

Pagaidām nesaprotu, kā to _vienkārši_ izdarīt manā mobilā tīkla terminālā, bet I'm getting there. Can u help? Uzsaukšu pusdienas vai divas biļetes uz trešdienas dokumentālajām filmām. Andrīdtelefōns. Tur laikam vajag kaut kādu MP3 failu izsūkt no jūtūbes, vai ne?

Jo nu, ar ko tad sākt rītu, ja ne ar šo. Pagaidām darīšu tā, ka celšos tāpat ar to daiļo graboņu, ko man piedāvā kārtējā likteņa piespēlētā ierīce (melōdiju maiņa tajās jau sen nau manu interešu lokā), un ieslēgšu datōru, un šis būs man ieslēdzot datōru (vismaz to es māku, ghhh, un datōrs ieslēdzas reāli strauji, jo Linux un SSD).

On the other news: bērns sācis atkārtot "Resno putnu" vārdus (fragmentāri) šad un tad pats spēlējoties; kā arī tā ir bez maz vienīgā dziesma, ko viņš ļauj man dziedāt, jo parasti, izdzirdot manu dziedāšanu līdzi Jūtūbei (piemēram, "ciku caku caurā tumba" vai Mike Oldfield "Shadow on the wall" vai "Five miles out"), viņš man spiež ciet muti vai sit pa muti, pavadot šīs darbības ar "tēti nedziedi" (I guess tas ir antikompliments manām vokālajām dotībām ghhh). Nemaz nerunājot par to, ka viņš jau visnotaļ skaidri šad un tad saka "ja tukšā istabā ar tevi runā kāds tad tas ir rādio aparāts" ^_^. Man domāt, mēs ar sievu mūsu bērniņu audzinām vienārši lieliski! Šobrīd no Ķīnas nāk pasūtīts rādio aparāts speciāli dēlam, ja nu kādreiz viņam sanāk būt tukšā istabā.

P.S. Mans gaļas mētelītis, vēl joprojām (c) [info]kisswithafist, skats no malas, jeb tā sauktās labā sāna puses (man patīk, kā mobīlā tīmekļa termināļa kamera izdarīja ar manu labo roku, padarot to relatīvi milzīgu, just like in real life, jo man ir ļoti jutīgas un veiklas rokas):



P.P.S. Ir doma publicēt arī gaļas mētelīša t.s. frontālo skatu, un... pat varbut skatu no sakrālās, slēpjamās un KREISĀS puses, ja vien ... well let's see how this develops ghh ^_^ respektīvi, ja būs pozitīvi lādēta ienākošā informācija (nevis kā parasti, Lucifer Our Lord heh meh), tad jā ghh



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?