qgmr101 ([info]qgmr101) rakstīja,
@ 2013-01-15 02:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:No One's Gonna Love You (Paul Epworth Mix) - YouTube

1991 sēne radioviļņu 13. stāvā spēlē dambreti un smēķē
Pēc skriešanas noskatījos filmiņu The Thirteenth Floor (1999) - IMDb (Lieliska! lieliska!), pēc tam tika dzerti alkoholi (Benediktīns forever %-), daudz smēķējām un runājām ar [info]ziimogvasks par lietām, izspēlējām dažas dambretes partijas.

Es domāju, ka jauko vakaru noslēgšu ar divām mazliet skumjajām dziesmiņām:
1) Gotye - Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra) - official video - YouTube
2) No One's Gonna Love You (Paul Epworth Mix) - YouTube, ar kuru savulaik iepazīstināja [info]mth (starp citu, man ļoti patīk necenzētā versija, tie daži plikumi tur tik labi iederas un padara visu precīzāku un īstāku)

Un rīt būs atkal jauna, jauka diena! Sienu krāsošana un loga rūts mērīšana, algas nodokļa grāmatiņa un ēšana. Pirmā rīta cigarete, mmmmmm ^____^

P.S. Varbūt sapnī redzēšu kādu radiovilni, vai sēni, vai 1991. gadu.

P.P.S. Un Ladytron - Destroy Everything You Touch [Official Music Video] - YouTube, Ladytron savukārt man ierādīja [info]santechniķis.

P.P.P.S. Ja melanholiski ballēties, tad ballēties! Joy Division - Love Will Tear Us Apart - YouTube.

P.P.P.P.S. Hm, publika prasa vēl!? Lūdzu, kaut kas vācisks un pārpasaulīgs: Einstürzende Neubauten feat. Meret Becker - Stella Maris - YouTube.

P.P.P.P.P.S. Publikai nu laiks iet gulēt, nu tad pirms miedziņa kaut kas mazliet jancīgs, folcisks un šīzīgs: Dzintars briedis & Kārlis Jirgens - Vampīri - YouTube.

P.P.P.P.P.P.S. Lol, možums acīs un spir[g]tums actiņās? Reku možajiem sēņu zupiņa: Infected Mushroom--Blink Lyrics - YouTube.

P.P.P.P.P.P.P.S. Īmo meitenītes (vai arī tie ir puisīši? nevar saprast) prasa turpinājumu! Man šodien labs garastāvoklis, kāpēc gan ne (vēl jo vairāk tāpēc, ka tur ir arī uzzīmēti pupi) — Антимульт - Нежные звуки грома (oldsound) - YouTube.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?