qgmr101 ([info]qgmr101) rakstīja,
@ 2012-06-22 22:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:Vācija, auto, burkāni, holande, ilze, skate

mala sagaidīja ugunscilvēku, bet purvs viņus stūrēja
Šodien kopā ar [info]mala aizbraucām ar auto uz Rīgas lidostu [info]piromaans sagaidīt. Sagaidījām, uz [info]kolhozs_xxx atvedām. Pirmdien jamais brauks debesīs atpakaļ uz tulpju valstību šansēt.

Pa ceļam uz RIX'u rādio LOL'ā ētera cilvēks lasīja vēstuli no Ilzes, kurā viņa vēstīja par skarbo dzīvi Vācijas pilsētā Ē[tālāk neatceros nosaukum], kur cilvēki strādā, daudz pelna, bet viņiem nav kur likt naudu, jo viņiem vajag ieskatīties dvēselē. Un ka dārzeņus Latvijā jāpērk no zemniekiem, nevis Rimčegā un lietuviešu lielveikalos, lai zemnieki nebrauc uz Holandi pakot burkānus. Un vēl tur māju sajūtas neesot, un valsts tik dāsni apmaksā studentu dzīvi, ka viņi puspasauli varot apceļot. Skarbi.

Auto atkal no ilgās stāvēšanas aizmugurējās bremzes karst, pēc 15 km nobraukšanas gandrīz pārstāja. HVZ, vai stāvbremze ķeras (bet es to taču nelietoju, lieku pārnesumā), vai diski ar rūsu apaug. Velniņš dīda aizdzīt uz sevisu noskaidrot, bet es to nedarīšu. Jūlijā jāiet skate, ja izlaidīs cauri, tad jau redzēs. Ja neizlaidīs, tad vēl jo vairāk būs jāskatās =)



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?