Sun, Nov. 16th, 2014, 01:16 am
es līdzi ceļos

Turpinot apcerēt, ko tādu varētu pastāstīt, piebildīšu, ka vakar aizsēdējos pie brāļa, kurš ticis pie starptautiskas draudzenes, tā nu vakars/nakts pagāja aizraujošā trijstūrveida komunikācijā čatā ar abiem jauniešiem. Rīts gan bija pagrūts, jo brāļa piedāvātais amerikāniskās izcelsmes alus bija nevien fašistiski cūcisks, bet arī nejēdzīgi stiprs un rīta galvassāpes rosošs.

Šķiet, es gribēju kaut ko par zinātniekiem stāstīt, bet ko?

Sun, Nov. 16th, 2014, 01:29 am
[info]x_f

Es varu pastāstīt – tie laiž visādas zondes uz svešām planētām un citām vietām, lai varētu apskaut cits citu, tā tie tiek pie cilvēciskiem kontaktiem.

Sun, Nov. 16th, 2014, 01:30 am
[info]x_f

(vispār tas ir diezgan nelāgs joks)

Sun, Nov. 16th, 2014, 01:51 am
[info]x_f

Nemaz nē! Nolaižamais modulis bija tikai viena daļa no komētas apciemojuma, bet Rosetta joprojām ir turpat tuvumā un arī paliks vēl vismaz gadu – mēs uzzināsim, kas notiek ar komētu perihēlijā un vēl visu ko interesantu, ieskaitot smukas biwzhinjas, viss notiek! Turklāt vēl jau tiks apstrādāti, analizēti un publicēti Philae savāktie dati. Kā arī joprojām ir zināma iespēja, ka Philae var uzlādēties un pamosties. Viss konkrēti notiek!

Sun, Nov. 16th, 2014, 02:04 am
[info]pzrk

Laikam vajadzēja pievērsties tiešākiem, nevis pastarpinātiem informācijas avotiem. :) (Paldies par precizējumu, būšu zināt.)