Mon, Jul. 1st, 2013, 03:22 pm
ja nii edasi

Pag. nedēļā bijām ar igauņu kori koncerttūrē pa Igaunijas salām. Viss ļoti labi, atbraucu atpakaļ, neviļus jūtos vēl kādu soli spēris uz priekšu valodas apguvē. Mazliet nogurdinoši bija saspiestais koncertu grafiks, pieci koncerti 48 h laikā, jo īpaši, ja pa vidu vēl jāpārvietojas ar autobusu, prāmi, atkal jādzied, atkal jāpeldas, atkal jātusē, ja nii edasi (tb etc).

Foršākais atklājums bija Kuresāres pils, kur pirmo reizi biju iekšā, iepriekš biju tikai apkārt staigājis. Ļoti interesanti, galvenais ir droši turpināt maldīties pa ejām un labirintiem, lai atrastu aizvien jaunas ekspozīcijas, kambarus, ejas, torņus.

Cieši iesaku Kalana kempingu/ostu Hījumā salā. Pirmo reizi mūžā pēc pirts peldējos jūrā — turpat, Kalanas ostas akvatorijā. :) Nav jau nekāda naftas osta, maza, izbijusi zvejas osta: http://goo.gl/maps/5fY68

Mon, Jul. 1st, 2013, 04:43 pm
[info]bozena

Kuresāres pilī man gauži patika padomju ekspozīcija (kur pa logu varēja ieskatīties padomju sērijveida dzīvokļos, daži pat ar spiedzieniem: "Man bija tāaada gultiņa! Omītei bija šiitāada lampa...". Tā ir samērā jauna, pirms pāris gadiem, šķiet tikai ieviesta.

Mon, Jul. 1st, 2013, 04:45 pm
[info]pzrk

Mhm, viņi gan lepni to nosaukuši par pastāvīgo ekspozīciju.