Wed, Nov. 22nd, 2006, 01:31 am
lētie avioreisi, up my...

Ja godīgi, esmu sevi nošokējis ar savu fikso ideju, nu, ar to es domāju, idejas fikso realizāciju. Tagad domāju, ko darīt tālāk. Lieta tāda, ka - hops, es esmu nopircis lidmašīnas biļeti, braukšu ciemos pie paziņām Vācijā. Apmēram pirms diennakts tā ideja strauji materializējās, bez īpašas apdomas. Viss jau būtu baigi forši, idejai nav ne vainas, visa transporta ķēdīte, ieskaitot auto īrēšanu, ir apdomāta. Tas, ka vēl nav ne jausmas, ko tieši es tur darīšu, mani neuztrauc. Drīzāk man sāk likties, ka es esmu sapinies savā meistarībā, taisoties braukt viens pats.
Un šis nav gandrīz nopietns sludinājums kā pirms tā kāda mēneša, kad piedāvāju kolēģus cibiņus par brīvu aizvizināt uz Tallinu. Šis ir bik citādāk.

Rīts būs gudrāks par šo vakaru. Vispār šā stāsta morāle ir tāda, ka bla bla bla. Un šā stāsta būtība ir tāda, ka es tagad cenšos sevi saturēt rokās un nesākt nakts vidū bez apdomas sūtīt īsziņas un klaigāt apkārt, ka man vajag kompāniju.

Wed, Nov. 22nd, 2006, 11:08 am
[info]pzrk

Kopš šorīt apskatīju satiksmes ierobežojumu karti Dienā, es jau gara acīm redzu, kā es ar kājām iešu 5 km uz autoostu, lai tad brauktu atpakaļ cauri Pārdaugavai uz lidostu... :/
Bet tagad es atkal esmu sapriecājies, jo NATO samita mājaslapā ir info, ka 22.autobuss no autoostas uz lidostu brauks pa mainītu maršrutu tieši gar manām mājām. Mani tikai māc šaubas, vai tam autobusam būs normālas pieturvietas, jo turpat citā lapā par lidotgribētājiem teikts, ka:
"Par lidostas pasažieru pulcēšanās vietu ir noteikta Rīgas Starptautiskā autoosta, Rīgā, Prāgas ielā 1, no kurienes visi lidostas pasažieri tiks nogādāti uz lidostu ar sabiedrisko transportu – 22. maršruta autobusu."
Būs vēlāk jāpiezvana uz to info telefonu un jānoskaidro, ko tas nozīmē.

Es lidoju uz Frankfurti-Hānu un ceru, ka 19:05, kā plānots. :)
Un es arī ceru, ka laptopu varēs izmantot tās 3 vai vairāk stundas lidostā. :)